LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
GRADify

Na Građevinskom fakultetu održan treći sajam poslova

Sajam je posjetio veliki broj studenata Građevinskog fakulteta koji su s interesom pristupali poslodavcima i istraživali svoje mogućnosti.

Sajam je posjetio veliki broj studenata Građevinskog fakulteta koji su s interesom pristupali poslodavcima i istraživali svoje mogućnosti.

U subotu 25. veljače održan je treći sajam poslova – GRADify. Sajam je i ove godine održan u auli Građevinskog fakulteta u Zagrebu, a sudjelovalo je ukupno 20 poslodavaca koji su studentima predstavili svoje djelatnosti te mogućnosti obavljanja stručne prakse i zaposlenja.

Poslodavci su se studentima predstavili na info pultu te putem panel-rasprava koju je vodila i moderirala voditeljica Iva Šulentić. Sajam je posjetio veliki broj studenata Građevinskog fakulteta koji su s interesom pristupali poslodavcima i istraživali svoje mogućnosti.

Tijekom Sajma održane su i dvije nagradne igre. Prva je natjecanje iGRA naziva Gradi pametno – tresi se sigurno, koju je osmislio tim studenata Građevinskog fakulteta u Zagrebu. iGRA-u je zaigralo deset ekipa, a tri najuspješnije ekipe, među kojima i jedna ekipa poslodavaca, osvojile su vrijedne nagrade.

Druga nagradna igra bila je tombola koju su zaigrali studenti te poneki predstavnik poslodavaca. Tombolom je nagrađeno petero sretnih dobitnika koji su osvojili prigodan poklon paket. 

Nakon službenog dijela programa, koji je završen u 18 sati, druženje se nastavilo u opuštenoj atmosferi uz DJ-a Marija Palića.

FOTO: PIXABAY