LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
USPJEH U FOKUSU

Na EFZG-u održava se konferencija kojoj je glavna tema uspjeh, a jedna od gošća je i #OpetNajljepša influencerica Hana

Na EFZG-u se 17. svibnja održava konferencija „Uspjeh u fokusu”, a predavači će biti Kristina Kodža, Ivica Kljajić i Hana Hadžiavdagić Tabaković, koji će podijeliti svoja iskustva o stvaranju uspješne životne priče.

Na EFZG-u se 17. svibnja održava konferencija „Uspjeh u fokusu”, a predavači će biti Kristina Kodža, Ivica Kljajić i Hana Hadžiavdagić Tabaković, koji će podijeliti svoja iskustva o stvaranju uspješne životne priče.

Hrvatska akademska zajednica Sveučilišta u Zagrebu organizira konferenciju Uspjeh u fokusu, na kojoj će biti riječi o tome kako (p)ostati uspješan.

Naime, ovo je prva ovakva konferencija HAZ-a UniZg-a, koja će se održati 17. svibnja 2023. godine u Dvorani 5 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 16:30 sati, a okupit će neka od trenutno najatraktivnijih domaćih imena te potaknuti i inspirirati mlade da budu svoji i kreativni te ih motivirati kako bi i oni mogli postati tvorcima vlastitog uspjeha i sreće.

Predavači na konferenciji bit će Kristina Kodža, Ivica Kljajić i Hana Hadžiavdagić Tabaković, koji će podijeliti svoja iskustva o stvaranju uspješne životne priče.

Kristina Kodža govorit će o svom iskustvu sudjelovanja na Erasmus+ projektu te kako je to pretvorila u sredstvo ostvarenja projekta. S druge strane, Ivica Kljajić, autor knjige Tvoja integracija, objasnit će kako se istaknuti i uspjeti na golemom tržištu na primjeru Njemačke te podijeliti savjete o tome kako postati atraktivan javnosti i napisati bestseler.

Zvijezda ove konferencije bit će sigurno Hana Hadžiavdagić Tabaković, koja će podijeliti neke od svojih PR strategija te podijeliti stvarnost koja se nalazi iza mobitela i Instagrama, te kako postati popularan i ostati svoj te kako je stvorila vlastiti brend OpetNajljepša.

Sudionici konferencije predavanjima će se upoznati s iskustvima predavača te čuti i savjete za uspjeh te će biti u mogućnosti postaviti sva pitanja koja ih zanimaju, a čiji im odgovori mogu pomoći u nihovu osobnom i profesinalnom razvoju.

Prijave za sudjelovanje na konferenciji besplatne su, a broj mjesta je ograničen, stoga se trebate prijaviti na poveznici ovdje.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOOT, PODCAST INKUBATOR