LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zapošljavanje stipendista

MUP daje ugovor na neodređeno dvama studentima koji će tijekom studija primati njegovu stipendiju

Ministarstvo unutarnjih poslova daje dvije stipendije za studente prve godine preddiplomskog i diplomskog integriranog studija Vojnog pomorstva, upisanih na jesenskom upisnom roku, a potom ih zapošljava na neodređeno.

Ministarstvo unutarnjih poslova daje dvije stipendije za studente prve godine preddiplomskog i diplomskog integriranog studija Vojnog pomorstva, upisanih na jesenskom upisnom roku, a potom ih zapošljava na neodređeno.

Vjerujemo da je siguran posao nakon završenog fakulteta jedna od najboljih motivacija za uspješno studiranje i završavanje studija u roku, a upravo to bit će osigurano dvama kandidatima, odnosno kandidatkinjama koji će primati stipendiju Ministarstva unutarnjih poslova. Riječ je o kandidatima koji će biti upisani na prvu godinu integriranog studija preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija u akademskoj godini 2018/2019. u jesenskom upisnom roku na Sveučilištu u Splitu, i to na studij Vojno pomorstvo.

Kandidati/kandidatkinje moraju imati završenu četverogodišnju srednju školu, biti rođeni 1996. godine ili kasnije, imati posebnu psihičku i zdravstvenu sposobnost te propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti. Oni koji će biti upisani na prvu godinu u već spomenutom upisnom roku, moraju također biti osobno dostojni za obavljanje policijske službe, ne smiju biti članom političke stranke te se protiv njih, naravno, ne smije voditi kazneni postupak.

Dio prijave obavlja se online preko NISpVu-a, dok se pisani dio dostavlja na adresu Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33 pod naznakom za stipendiranje na studijskom programu Vojno pomorstvo. Pisani dio prijave podrazumijeva zamolbu sa životopisom, adresom i brojem telefona/mobitela, presliku osobne iskaznice te uvjerenje da nije pokrenut kazneni postupak, ne starije od šest mjeseci. 

Student koji prima stipendiju i uspješno završi studij dobit će ugovor na neodređeno vrijeme i u obvezi je ostati na radu u Ministarstvu dvostruko duže od dužine trajanja obrazovanja. Rok prijave traje do 8. kolovoza, dok će primljeni kandidati krajem kolovoza provesti tri tjedna na pripremnom kampu, a više o uvjetima prijave i cijelom postupku moguće je pronaći na poveznici

FOTO: STUDENTSKI.HR