LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti humanitarci

Mladi iz AIESEC-a Zagreb organizirali blagdansku humanitarnu akciju

Akcija je provedena 16. prosinca  u SD-u Cvjetno naselje, a 18. prosinca u SD-u Stjepan Radić.

Akcija je provedena 16. prosinca  u SD-u Cvjetno naselje, a 18. prosinca u SD-u Stjepan Radić.

AIESEC Zagreb odlučio je mnogima uljepšati blagdane nizom humanitarnih akcija. Prikupljale su se odjeća, hrana i higijenske potrepštine, koje su bile potrebne humanitarnim udrugama Dora, koja brine o djeci; Are You Syrious? koja se brine o imigrantima i tražiteljima azila u Hrvatskoj te LePas i Šinterice dobra srca, koje su udruge za prava i zaštitu životinja.

Osim udruga humanitarna akcija je organizirana i za štićenika Projekta građanskih prava Sisak – Gorana Medića. Akcija je provedena 16. prosinca u SD-u Cvjetno naselje, a 18. prosinca u SD-u Stjepan Radić.

– U ovo blagdansko vrijeme najpotrebnije je potaknuti zajedništvo i solidarnost, što je bio glavni cilj ove humanitarne akcije. U ime cijele udruge AIESEC zahvaljujem svima na donacijama, a posebice tvrtki Franck na osiguravanju kava, koje su ugrijale sve koji su sudjelovali. Ovom akcijom najavljujemo još predanog humanitarnog rada naredne godine te pozivamo sve zainteresirane da prate društvene mreže udruge. – izjavila je Ana Strahija, voditeljica tima za odlazne prakse AIESEC – a.

Novčana sredstva, radi neprofitnosti organizacije, nisu prikupljana, no istaknuti su brojevi račune za udruge na koje se sredstva mogu uplatiti.

FOTO: PIXABAY