LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehničke poteškoće

Ministarstvo moli za strpljenje zbog tehničkih poteškoća prilikom prijave za stipendiju

Prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju već je prvoga dana natječaja došlo do tehničkih poteškoća, no Ministarstvo znanosti i obrazovanja tvrdi da nema razloga za brigu.

Prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju već je prvoga dana natječaja došlo do tehničkih poteškoća, no Ministarstvo znanosti i obrazovanja tvrdi da nema razloga za brigu.

Natječaj za dodjelu 10 000 državnih stipendija započeo je jučer, o čemu više možete pronaći na poveznici, a već po njegovu raspisivanju nastale su i tehničke poteškoće.

Prilikom prijave na natječaj za stipendiju studenti se prijavljuju svojim AAI korisničkim podacima te se tako podaci poput imena, prezimena, adrese i slično automatski povuku iz sustava u zatamnjena polja. S druge strane, bijela polja popunjavaju sami, no problem je nastao kada su nekim studentima zatamnjena polja ostala prazna, a njih nije moguće samostalno unijeti niti ih mijenjati. Na upit o problemu iz Ministarstva znanosti i obrazovanja dobili smo sljedeći odgovor:

– Zbog velikog broja prijava, moguće je da dolazi do tehničkih poteškoća. U sustavu je vidljivo da je do 9 sati preko 800 studenta uspješno završilo prijavu, a da je preko 2800 studenata započelo prijavu. S obzirom na to da natječaj traje sve do 6. studenoga 2018. godine, nema razloga za zabrinutost. Studente se moli da ukoliko istog trena nisu uspjeli pristupiti bazi ili im se pojedini podaci nisu povukli iz sustava da malo pričekaju, te da kasnije ponove prijavu u sustav putem svog AAI računa. Ukoliko se problem nastavi, Ministarstvo im stoji na raspolaganju za sve upite

Dakle, ako imate problem s prijavom koja ni nakon ponovljenih pristupa stranici ne radi ispravno ili, recimo, neki od vaših podataka nisu ispravni, potrebno je kontaktirati Ministarstvo na broj koji se nalazi ovdje.


Objavljen natječaj za dodjelu 10 tisuća državnih stipendija


 

FOTO: STUDENTSKI.HR