LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Elizabeta Planinić na konferenciji „Should I Stay or Should I Go?“

Mikropoduzetnica godine vođena intuicijom još uvijek gradi velike planove

Ponekad uz čitav trud i nastojanje da stvorimo nešto na zacrtanome putu stvari potonu kada se tome najmanje nadamo. Ono što je u tom trenutku važno jest da nikad ne prestanemo graditi i stvarati dalje jer uspjeh ne dolazi preko noći. Više o takvom iskustvu reći će nam Elizabeta Planinić na poslovnoj koferenciji "Should I Stay or Should I Go?".

Ponekad uz čitav trud i nastojanje da stvorimo nešto na zacrtanome putu stvari potonu kada se tome najmanje nadamo. Ono što je u tom trenutku važno jest da nikad ne prestanemo graditi i stvarati dalje jer uspjeh ne dolazi preko noći. Više o takvom iskustvu reći će nam Elizabeta Planinić na poslovnoj koferenciji "Should I Stay or Should I Go?".

Elizabeta Planinić uspješna je poduzetnica iz Zagreba koja se može pohvaliti titulom mikropoduzetnice 2015/2016. godine na temelju svoja dva značajna poslovna projekta. Ipak, njezin je uspjeh pravi primjer onoga sunca koje se javlja nakon kiše, štoviše životnog nevremena koje ju je snašlo. Iz svoje se teške životne krize izvukla, kako kaže, ponajviše intuicijom kojoj danas može zahvaliti ovo važno priznanje.

Odlučno i hrabro Elizabeta je zakoračila prema smjeru samozapošljavanja 2011. godine kada ju je život šokirao iznenadnim gubitkom majke koja je boravila u Makedoniji, a potom je poduzeće u kojemu je radila prestalo poslovati. Do tog je vremena iskusila rad u različitim branšama, a u konačnici je prepoznala ono u čemu je nabolja, a to je prodaja. Uvjeti koji su se pritom nudili na ostalim radnim mjestima bili su poražavajući, a snaga koja ju je gurala naprijed ukazala joj je da može bolje od ponuđenog.

Danas je ponosna majka i vlasnica dvaju uspješnih biznisa. Putuj bolje i Čuvar sjećanja projekti su nastali kao zrcalo onoga što je potiče u njezinu radu, a to je pomoć drugima.

Agencija Putuj bolje specijalizirana je za poslovna putovanja te kroz suradnju s partnerima diljem svijeta omogućuje poslovne sastanke i posjete u inozemstvu po najnižim cijenama. Drugim riječima, sklopiti posao u drugoj zemlji ili posjetiti poslovne partnere moguće je uz kompletnu podršku ove agencije koja pronalazi najjeftinije opcije prijevoza, smještaja, prijedloga restorana, vodiča i informacija o poslovnim susretima i sajmovima u inozemstvu.

Čuvar sjećanja njezin je drugi nastali projekt, jedinstven u cijeloj Hrvatskoj. Naime, razvila je mrežu suradnika s kojima danas pomaže ljudima u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta. Riječ je o sustavu održavanja grobnih počivališta na području čitave zemlje, a kao usluga onima koji su prvenstveno fizički udaljeni od samoga mjesta ili koji nisu u mogućnosti posvetiti se njegovu uređenju. Uzevši zaista velik zalogaj u ideji da pokrije cijelu Hrvatsku, ona danas smiruje srca svojih klijenata i stvara prekrasna prijateljstva i neraskidive veze.

Pozitivnog stava i vedroga duha Elizabeta je svoj uspjeh izgradila počevši od rada na samoj sebi i prihvaćanja svega što jest i u čemu se nalazi. Upravo je ove karakteristike izdvajaju od tipičnog pogleda na poduzetničku situaciju u zemlji i nezadovoljstva praksom provedbe jednog ovakvog projekta. Dajući sebe i ustrajući u svome pozivu, izgradila je i još uvijek gradi velike planove.

– Radim posao jedino srcem i vođena intuicijom. Skupa kategorija, koja me drži budnom noći, a u isto vrijeme zbog toga imam najmirniji san. – ističe Elizabeta Planinić

Elizabeta, ili Beti kako se često voli predstaviti, o svojem će nam poslovanju i njegovim počecima reći nešto više na poslovnoj konferenciji Should I Stay or Should I Go? za studente i mlade. Ne propustite obilje inspirativnih priča, nadasve motivacijskih savjeta, a povrh svega pozitivne energije i mnoštvo osmijeha za buduće mlade poduzetnike kroz predavanje Hrabrost da se ustraje je ono što se računa 19. svibnja u Cinestar dvorani Branimir centra. Više informacija potražite na službenoj stranici i Facebook događaju.

FOTO: ELIZABETA PLANINIĆ