LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Šibenik

Menza otvorena i kroz ljeto:​​​​​​​ 'Mi smo tu da kuhamo za vas i omogućimo vam više vremena na plaži'

Studentska menza na Baldekinu radit će i tijekom ljetnih mjeseci te pružati uslugu prehrane vanjskim korisnicima u vremenu posluživanja marende ili ručka svaki radni dan

Studentska menza na Baldekinu radit će i tijekom ljetnih mjeseci te pružati uslugu prehrane vanjskim korisnicima u vremenu posluživanja marende ili ručka svaki radni dan

Iz Studentskog centra Šibenik stiže prekrasna i hvalevrijedna poruka da se očito može kad se hoće. Dok smo više navikli na spajanje i „svetka i petka”, iz studentske menze na Baldekinu najavljuju da će raditi tijekom cijelog ljeta.

Studentska menza na Baldekinu radit će i tijekom ljetnih mjeseci te pružati uslugu prehrane vanjskim korisnicima u vremenu posluživanja marende ili ručka svaki radni dan od ponedjeljka do petka u razdoblju od 11:30 – 14:30 te subotom od 11:00 – 14:00 sati. U večernjim satima restoran je zatvoren.
 

„Iako program pružanja subvencionirane prehrane za studente završava 15. srpnja, odlučili smo ostati otvoreni tijekom ljetnog razdoblja za naše stalne goste i sve one koji žele zaobići kuhanje po ovim visokim temperaturama te na brzinu nešto ukusno i jeftino pojesti u našem klimatiziranom restoranu ili ponijeti za doma.”, izjavili su iz Studentskog centra Šibenik.


Da gosti imaju i veliki izbor jela, dokazuju i tri gotova jela iz dnevne ponude za vrijeme ručka, a raznolika ponuda jela mijenjat će se svakog dana. Inače, meni možete pronaći na stranici šibenskog studentskog centra, pod kategorijom prehrane.
 

„Mi smo tu da kuhamo za vas, ostanemo najpovoljniji i dalje i omogućimo vam više slobodnog vremena s vašom obitelji, prijateljima ili pak negdje na plaži.”, poručuju iz restorana.

FOTO: STUDENTSKI CENTAR ŠIBENIK