LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZA STUDENTE

KSET organizira besplatan tečaj, evo kako se prijaviti

Kroz uvodno predavanje i dvije radionice možete naučiti sve o scenskoj rasvjeti.

Kroz uvodno predavanje i dvije radionice možete naučiti sve o scenskoj rasvjeti.

Klub studenata elektrotehnike u Zagrebu organizira besplatan tečaj za studente pod nazivom LEDukacija o svijetu scenske rasvjete.

KSET-ovci koji imaju iskustva u scenskoj rasvjeti demonstrirat će svoja znanja i vještine na uvodnom predavanju 14. svibnja u 20 sati, a 20. i 21. svibnja kreću radionice koje će se održavati od 14 do 18 sati.

Polaznici će naučiti sve o tehničkoj i umjetničkoj strani rasvjete te će naučena znanja primijeniti i u praksi kroz spajanje rasvjetnog sustava i upravljanje njime. Također će naučiti o načinu spajanja elemenata, glavnim principima osvjetljavanja scenskih nastupa poput koncerata i predstava, ali i o pitanjima vezanim za kompoziciju scene i bojama i efektima svojstvenima raznim rasvjetnim tijelima.

Mnogi često zanemare važnost osvjetljenja kada idu na koncerte i slične događaje te koliko zapravo rasvjeta pridonosi ugođaju i kvaliteti scenskog nastupa. Rasvjeta često ostane u sjeni, stoga je ovaj tečaj namijenjen i skretanju pažnje na ovu profesiju.

Prijaviti se možete putem linka, a preduvjet za sudjelovanje na radionicama je odslušano uvodno predavanje. Prijave traju do 13. svibnja, zato požurite!
FOTO: PEXELS