LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
POZNATA IMENA

Konstrakta stiže na studentski festival!

Trenutno najpopularnije glazbeno ime u regiji dolazi na najveće studentsko događanje u regiji. U subotu 11. lipnja Student Day Festival ugostit će Konstraktu!

Trenutno najpopularnije glazbeno ime u regiji dolazi na najveće studentsko događanje u regiji. U subotu 11. lipnja Student Day Festival ugostit će Konstraktu!

Student Day Festival imat će i posebno glazbeno iznenađenje. Organizatori su ga do zadnjeg trena držali u tajnosti, no sada je i službeno – Ana Đurić a.k.a Konstrakta nastupit će u subotu, 11. lipnja na Kampusu Trsat!

Ova umjetnica originalnog glazbenog ali i scenskog izričaja svojom je pjesmom In corpore sano zapalila regiju i zaintrigirala Europu. Na Eurosongu je, uz izvrstan plasman, osvojila i široku naklonost gledatelja diljem kontinenta. Svojim vizualno atraktivnim i zvučno svježim nastupom oduševljava publiku, a tako će biti i posljednjeg dana Student Day Festivala, kada nastupa i kultni Psihomodo Pop te Edo Maajka.

Ana Đurić poznata je kao bivša članica grupe Zemlja gruva i upravo s njima nastupa na koncertima. Ovaj beogradski bend specifičnog imidža i glazbenog izričaja koji se može nazvati fuzijom različitih  glazbenih pravaca, zaslužan je za velik broj hitova poput  Najlepše želje, ĐangoNisam znala da sam ovo htela i mnogih drugih.

Koncertni program Student Day Festivala u četvrtak, 9. lipnja otvaraju Denis & Denis, Šajeta, Brkovi i Grše. Dan kasnije nastupit će Messy Cate, M. O. R. T, Neno Belan & Fiumens, Jura Stublić i Film, 30zona te Padre. Posljednjeg dana festivala, uz Konstraktu, zasvirat će i Gr#as, Psihomodo Pop, Edo Maajka i Bore Balboa.

Svi detalji o programu i događanjima u sklopu SDF-a objavljuju se na službenim Facebook i Instagram stranicama te webu sdf.uniri.hr

FOTO: PEXELS