LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otkrij tajne uspješnog komuniciranja s vrhunskih komunikacijskim stručnjacima

Konferencija Komunikacijski horizonti

„Interaktivna konferencija pružit će sudionicima jedinstvenu priliku da steknu dublje uvide u svijet komunikacija te stvoriti podlogu za unapređivanje vještina ključnih za uspješno poslovanje, osobni razvoj i aktivno sudjelovanje u društvu.“

„Interaktivna konferencija pružit će sudionicima jedinstvenu priliku da steknu dublje uvide u svijet komunikacija te stvoriti podlogu za unapređivanje vještina ključnih za uspješno poslovanje, osobni razvoj i aktivno sudjelovanje u društvu.“

Prva studentska udruga za odnose s javnošću PublikaR ovoga puta pripremila je za vas konferenciju posvećenu razvoju komunikacijskih vještina, javnog govora, debatiranja i argumentiranja. Interaktivna konferencija održati će se 12. prosinca u Stablu znanja s početkom u 11 sati, kada će uz kavu i čaj krenuti prijave i registracija sudionika.
 

Program

 

Konferenciju otvara Igor Weidlich, dramski pisac, novinar i voditelj kazališta KNAP, radionicom Strah od javnog nastupa.
 

„Bacio sam se u vatru jer nije bilo druge, savjete ili nisam slušao ili nisu dolazili do mene. Bacio sam se i... preživio, hrpu toga putem naučio. Činjenica je da su mi se tresle ruke i drhtao glas kad je trebalo nešto pitati, pogotovo pred većim brojem ljudi. A tek užas kad je trebalo stati pred kameru i dati izjavu, odgovarati na pitanja! Nije baš dobar temelj za osobu koja se želi baviti novinarstvom i kazalištem, zar ne? Kako svladati taj strah od javnog nastupa, postoji li neki 'trik' iz rukava, rado ću sa studenticama i studentima podijeliti svoje 'sramote' javnog nastupanja i iskustva, a naći će se tu i pokoji korisni savjet. Zato dođite na Komunikacijske horizonte!“ – kazao je Igor.


Nakon kratke pauze studentima će se radionicom Pripreme političara za javni nastup predstaviti Gorki Bajrić, student Odnosa s javnošću s mnoštvo radnog iskustva iza sebe.
 


VEZANO: Radionice pisanja seminara za riječke studente


 

U 13:45 h studentima će biti pružena pauza za ručak nakon koje će se predstaviti Sven Kranželić, hrvatski influencer koji već pet godina stvara sadržaj za društvene mreže. Zbog prirode njegovog posla veliki dio njegovog privatnog života javno je eksponiran, a upravo će o tom iskustvu progovoriti na panelu Otkrivanje privatnog života kroz javni govor na društvenim mrežama.

Konferenciji će se pridružiti i Kristijan Sedak, doktor komunikacijskih znanosti i pokretač Škole javnih nastupa i prezentacijskih vještina, predavanjem Ubojica dosade.

Posljednja dva predavanja ovog dinamičnog okruženja predvoditi će Tesa Goldstein, magistrica psihologije koja će vas svojim panelom uvesti u pojam employer brandinga, što je ujedno bila i tema njezinog završnog rada na preddiplomskom studiju Međunarodnog poslovanja te Tin Puljić, doktorski kandidat i svjetski sveučilišni debatni prvak, koji će vas svojim predavanjem naučiti osnovama argumentacije.
 

 

Cilj i humanitarni karakter

 

Svi će sudionici biti potaknuti na aktivno sudjelovanje te će imati priliku podržati humanitarnu inicijativu putem tombole, pri čemu će svi prihodi od akcije biti donirani udruzi Dobra volja.
 


VEZANO: BESPLATNE RADIONICE Saznajte sve o podstanarskim pravima, učenju šaha i Savjetu mladih



Na konferenciju se možete prijaviti putem ove poveznice.
 

„Vjerujemo da će Komunikacijski horizonti biti platforma koja će obogatiti znanje svih sudionika i pridonijeti unapređenju njihovih komunikacijskih sposobnosti“ – objasnila je Udruga PublikaR.

FOTO: PUBLIKAR, ILUSTRACIJA