LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska pomoć

Konačni rezultati subvencije za smještaj kod privatnog stanodavca u ovom gradu!

Studenti u određenom periodu mogu potpisati ugovor o međusobnim pravima i obvezama. 

Studenti u određenom periodu mogu potpisati ugovor o međusobnim pravima i obvezama. 

Studentima riječkog Sveučilišta stigla je financijska pomoć u obliku subvencija za stanovanje kod privatnih stanodavaca. Poznata je konačna lista studenata koji su ostvarili prava na subvencije te je možete pogledati na poveznici.
 


VEZANO: Odobrene su dodatne subvencije privatnog smještaja u Splitu: studenti će sada mjesečno dobivati potpore od 100 eura!Oni studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju, moraju potpisati ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom Rijeka. Ugovori će se moći potpisati od srijede, 27. prosinca do ponedjeljka, 15. siječnja 2024. godine na recepciji Studentskog naselja Trsat u vremenu od 8 do 15 sati, svaki radni dan.
 

„Studenti koji ne potpišu ugovor do navedenog datuma smatrat će se da su odustali od prava na potporu za smještaj kod privatnih stanodavaca. Ugovor se potpisuje uz obvezno predočenje studentske iskaznice (X-ice) ili osobne iskaznice.“ – poručuju iz Studentskog centra.


Podsjetimo, u Rijeci se za subvencionirano stanovanje moglo prijaviti 300 studenata, što je nakon Grada Zagreba (1275) najveći broj subvencija koji se dijeli u jednome gradu.