LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga Studenti za studente Split

Knjiga žalbi i pohvala ponovno na splitskim fakultetima

U Knjigu žalbi i pohvala možete upisati sve svoje kritike, komentare i pohvale na račun vaših obrazovnih ustanova, Sveučilišne knjižnice u Splitu i Studentskog centra, odnosno studentskih domova i menzi.

U Knjigu žalbi i pohvala možete upisati sve svoje kritike, komentare i pohvale na račun vaših obrazovnih ustanova, Sveučilišne knjižnice u Splitu i Studentskog centra, odnosno studentskih domova i menzi.

Udruga Studenti za studente Split (S4S) četvrtu godinu organizira projekt Knjiga žalbi i pohvala na splitskim fakultetima.

Ne sviđa vam se način na koji se provodi Bolonja na fakultetu? Ne sviđaju vam se bolonjezi u menzama? Mislite da vas određeni profesor ima na zubu? Nikako da se uspijete izboriti za tjedan pauze između predavanja i početka ispita? Mislite da je nepravedno imati četiri ispita u jednom danu kada i zbog jednoga padate u šok? Smetaju vas tete u Sveučilišnoj ili kolege koji ostave torbu za kompjuterom pa onda odu četiri sata na kampiranje? Zbog čega su školarine toliko visoke? Zašto nema menzi u centru grada? Tko slaže raspored da ste na fakultetu od 8 do 20?

Imate toliko toga na pameti, toliko pritužbi, a ne znate kome se obratiti? Nemajte razloga za brigu, kao i svake godine, S4S je tu za vas! Već četvrtu godinu organiziraju projekt S4S Knjiga žalbi i pohvala na kojem možete na jednom mjestu ostaviti sve svoje kritike, komentare i pohvale na račun vaših obrazovnih ustanova. Imat ćete priliku da vaše žalbe i pohvale upišete i na račun Sveučilišne knjižnice u Splitu te Studentskog centra, odnosno studentskih domova i menzi. Od 29. ožujka do 12. travnja pronađite ih na svojim fakultetima i ostavite u Knjizi sve što vam je na duši.

Mislite da se od prošle godine ništa nije promijenilo i da su vaše žalbe uzalud utrošene? Mislite da vas nitko ne čuje? U krivu ste! Odvojite minutu-dvije i napišite sve što vas smeta i S4S će se pobrinuti da se vaš glas čuje! Pokrenite se, ostavite kakvu konstruktivnu kritiku i gledajte kako se problemi rješavaju zajedničkim trudom. Sve pritužbe, pohvale i prijedloge pročitat će vaši dekani, koji iznimno podržavaju ovaj projekt usprkos tome što su svjesni da ćete se možda obrušiti i na njihov rad, ali su, isto tako, svjesni da je jedino otvorenom komunikacijom između studenata i profesora moguće doći do srži problema, odnosno poboljšavanja situacije i podizanja studentskog standarda u Splitu.

FOTO: UDRUGA STUDENTI ZA STUDENTE SPLIT