LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Split grad za mlade

Kavom protiv tlake: studentima će se ovaj tjedan dijeliti besplatna kava

U četvrtak će se kava dijeliti i studentima na kampusu, a u petak ispred studentskog doma na Spinutu.

U četvrtak će se kava dijeliti i studentima na kampusu, a u petak ispred studentskog doma na Spinutu.

U srijedu s početkom u 10 sati na Trgu Gaje Bulata, ispred splitskog HNK, inicijativa Split grad za mlade organizira događaj Kavom protiv tlake.

Uz besplatnu kavu mladi će imati priliku razmijeniti stavove i ideje kako unaprijediti život mladih u Splitu. Svoj dolazak na kavu najavio je i zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević.

– Ispijanje kave u Splitu ima svoju tradiciju i dio je identiteta grada, a često od običnog razgovora na kavi nastane super ideja. Zato želimo potaknuti mlade da pričaju i razmišljaju kako mogu doprinijeti boljem položaju u društvu – kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

Događaj će glazbom podržati radio KLFM, a donacijom i kuhanjem kave splitski specialty coffee shop D-16. U četvrtak će se kava dijeliti i studentima na kampusu, a u petak ispred studentskog doma na Spinutu, čime će završiti ovaj događaj. Osim kave, mladi će na poklon dobiti i naljepnice izrađene posebno za ovu prigodu.

Kavom protiv tlake nastavak je aktivnosti inicijative Split grad za mlade čiji je cilj omogućiti bolji i kvalitetniji život za mlade u gradu Splitu.
FOTO: UNSPLASH