LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTI I SPORT

Kampusijada ponovno poziva studente na sportska natjecanja, zabavu i druženje

Organizacijski odbor čine studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija.

Organizacijski odbor čine studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija.

Kampusijada se i ove godine od 16. do 17. svibnja vraća na Kampus Borongaj koji će biti centrom sportskih natjecanja, novih aktivnosti i mogućnosti za uzbudljivo iskustvo studenata.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kampusijada (@kampusijada)


Organizacijski odbor čine studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija. Studenti se natječu u različitim grupnim i pojedinačnim sportovima, a osim toga, imaju priliku volontirati i dobiti vrijedne potvrde.

To događanje, koje se već tradicionalno održava svake godine, ponudit će mnoštvo aktivnosti kako bi se osiguralo da svaki student pronađe nešto za sebe. Prošle godine Kampusijada je privukla gotovo 550 natjecatelja i više od 1200 posjetitelja, što je jasan pokazatelj njezine popularnosti i uspješnosti. Ovogodišnja Kampusijada studenticama i studentima pružit će nezaboravna iskustva, sportske izazove i druženje koje će pamtiti. Sve informacije o aktivnostima, rasporedu i vrijednim nagradama biti će objavljene na društvenim mrežama Kampusijade. 
FOTO: KAMPUSIJADA, FACEBOOK STRANICA