LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Simpozij u Splitu

Kakvo je mentalno zdravlje generacija na kojima svijet ostaje?

U Splitu će se održati simpozij uz stručne predavače iz područja psihologije, psihijatrije, defektologije i školske medicine.

U Splitu će se održati simpozij uz stručne predavače iz područja psihologije, psihijatrije, defektologije i školske medicine.

Mentalno zdravlje mladih danas je učestala tema, no o krizi kod djece i mladih te izazovima odrastanja još uvijek možemo poslušati mnogo novih saznanja, napose s medicinskog stajališta. Akademija medicinskih znanosti Hrvatske (podružnica Split) te Hrvatski liječnički zbor (podružnica Split) i Muzej Grada Splita organiziraju susret upravo ovom prilikom i to uz stručne predavače iz područja psihologije, psihijatrije, defektologije i školske medicine.

Pod nazivom „Mentalno zdravlje generacija na kojima svijet ostaje“,  9. travnja 2024. godine održat će se simpozij u splitskoj Staroj gradskoj vijećnici na Narodnom trgu (Pjaca) s početkom u 18 sati. Program simpozija čini pet ključnih tema:
 

  1. Tiha kriza mentalnog zdravlja djece i mladih
  2. Izazovi odrastanja
  3. Labirinti iza mladih lica
  4. Tamna strana šarenih bombona
  5. Zdrave ideje


Svi zainteresirani mogu se pridružiti ovome skupu, a liječnicima će se dolazak dodatno bodovati prema pravilniku Hrvatske liječničke komore. Detaljnije informacije dostupne su na stranici Akademije medicinskih znanosti Hrvatske.
 

FOTO: STUDENTSKI.HR ILUSTRACIJA