LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi prostor za splitske studente

Kako slaviti rođendan u domu cijeli dan, a ne skupiti prijavu? U novom prostoru za druženje!

Pri gradnji studentskih domova nije se razmišljalo o prostorijama namijenjenim za odmor i druženje, a one su u studentskom životu više nego potrebne.

Pri gradnji studentskih domova nije se razmišljalo o prostorijama namijenjenim za odmor i druženje, a one su u studentskom životu više nego potrebne.

U podrumu Studentskog doma dr. Franje Tuđmana na kampusu uređena je prostorija za druženje koja će biti na raspolaganju stanarima doma. Prethodno je prostorija služila kao skladište alata, ali joj mnogo bolje pristaje novo studentsko ruho.

Na zidovima su ocrtani grafiti, ugrađena je posebna disco-rasvjeta, a na zid je stavljena velika televizija za igranje playstationa ili pjevanje karaoka. Također, kupljene su društvene igre i pikado, a glazbe neće nedostajati uz novi razglas.

Pri gradnji studentskih domova nije se razmišljalo o prostorijama namijenjenim za odmor i druženje, a one su u studentskom životu više nego potrebne. Studenti trebaju mjesto za opuštanje nakon napornih obaveza ili za proslavu nakon položenih ispita i sigurno je bolje da se okupljaju u ovakvim prostorijama, nego li po sobama. Na taj način manje ometaju kolege koje u možda baš u tom trenutku imaju akademskih obaveza.

Prostorija je otvorena cjelodnevnom proslavom 23. rođendana stanarke Ive Majić koja je na druženje pozvala nekolicinu prijatelja. Red društvenih igara pa red karaoka i plesa, a sve je zaključeno rođendanskom tortom s brojem 23 na kojoj je svjećice ugasila Iva. Druga je torta bila namijenjena prostoriji za druženje i imala je svjećicu na broj nula i nju su ugasili svi studenti zajedno. Na ovoj se dvostrukoj proslavi lijepo proveselilo, a prijava stigla nije.

A kako su se studenti proveli na proslavi pogledajte u videozapisu

FOTO: SC SPLIT