LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Virtualni savjetnik OTP banke

Kako jednostavno prebaciti račun u drugu banku?

Sandučić Virtualnog savjetnika OTP banke zatrpala su brojna studentska pitanja o tome kako prebaciti račun iz jedne u drugu banku, što državljanima BiH treba da bi otvorili račun u banci u Hrvatskoj, koje usluge banke su namijenjene mladim poduzetnicima i poljoprivrednicima te kako ih zatražiti. Odgovore i savjete donosimo u nastavku!

Sandučić Virtualnog savjetnika OTP banke zatrpala su brojna studentska pitanja o tome kako prebaciti račun iz jedne u drugu banku, što državljanima BiH treba da bi otvorili račun u banci u Hrvatskoj, koje usluge banke su namijenjene mladim poduzetnicima i poljoprivrednicima te kako ih zatražiti. Odgovore i savjete donosimo u nastavku!

Rješavanje papirologije u Hrvatskoj nikad nije jednostavno. Ili morate ići na sto lokacija ili se nađete u situaciji „fali ti jedan papir“. Ne čudi da su sandučić virtualnog savjetnika OTP banke zatrpala brojna studentska pitanja o tome kako prebaciti račun iz jedne u drugu banku, što sve državljanima BiH treba kako bi otvorili račun u banci u Hrvatskoj, koje usluge banke su namijenjene mladim poduzetnicima i poljoprivrednicima te kako ih zatražiti.

U nastavku donosimo odgovore i podsjećamo da je virtualni savjetnik na raspolaganju svima koje muče bilo kakva pitanja vezana uz financije. Samo se javite.

Krenimo redom – otvaranje računa u drugoj banci ne mora biti bauk. Prvo i osnovno, ne morate zatvoriti račun u jednoj da biste otvorili račun u drugoj banci. OTP banka nudi mogućnost prebacivanja računa zajedno s postojećim sredstvima iz druge banke. Nakon prijenosa, možete u poslovnici ili online ugovoriti paket Indeks i koristiti ga potpuno besplatno, zajedno s dodatnim besplatnim uslugama koje će vam olakšati upravljanje tekućim računom. Banka također nudi studentima i srednjoškolcima starijim od 15 godina mogućnost besplatnog otvaranja studentskog računa i besplatno izdavanje Visa Electron ili Mastercard debitne kartice. Za otvaranje studentskog računa dovoljno je posjetiti bilo koju poslovnicu OTP banke te priložiti osobnu iskaznicu i potvrdu o studiranju (uvjerenje o upisanoj akademskoj godini ili kopiju indeksa). Za dodatne uštede preporučujemo ugovaranje studentskog tekućeg računa u sklopu besplatnog paketa Indeks. Jednostavno ispunite online obrazac za ugovaranje studentskog paketa OTP Indeks i izaberite dodatne besplatne usluge koje će vam olakšati upravljanje tekućim računom. Već u samom zahtjevu možete odabrati u kojoj ćete poslovnici preuzeti svoju karticu.

Državljani BiH u OTP banci mogu otvoriti studentski račun bez problema (i suvišnih papira). Za otvaranje studentskog računa dovoljno je posjetiti bilo koju poslovnicu OTP banke te priložiti osobnu iskaznicu i potvrdu o studiranju (uvjerenje o upisanoj akademskoj godini ili kopiju indeksa).

Ista stvar je i s poduzetnicima i mladim poljoprivrednicima. OTP banka pruža razne mogućnosti savjetovanja i financiranja za malo i srednje poduzetništvo, pa tako i za poljoprivrednike. Ponuda uključuje niz proizvoda i usluga namijenjenih poljoprivrednicima, od agropaketa do palete poljoprivrednih kredita. Više o financiranju poljoprivrednika pronađite na poveznici. Za ugovaranje proizvoda i usluga namijenjenih poljoprivrednicima posjetite bilo koju poslovnicu OTP banke.

Nadamo se da će vam ovi odgovori olakšati daljnje korake, a ako imate još nedoumica javite se, virtualni savjetnik čeka spreman.

FOTO: PIXABAY.COM