LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
iz prve ruke

Kako funkcionira Komunalac: studenti Sveučilišta Sjever dobili uvid u poslovanje Gradskog komunalnog poduzeća

Studenti su također upoznati s maskotama Komunalca poput Mirka Reciklirka i Mirke Kompostirke koji su marketinški brend.

Studenti su također upoznati s maskotama Komunalca poput Mirka Reciklirka i Mirke Kompostirke koji su marketinški brend.

Studenti 2. i 3. godine poslovanja i menadžmenta te prehrambene tehnologije iz Koprivnice imali su priliku slušati izlaganja o izradi planova u području marketinga, poslovanja i promocije. Ove informacije pružene su im primjerom Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac kako izvještava Podravski list.


Primjeri dobre prakse


Dubravka Horvat, članica Uprave Komunalca, zajedno sa svojim timom, koji uključuje direktoricu sektora zelenih površina, groblja i tržnica Tanju Vukušić, direktora sektora ljudskih potencijala, prava i općih poslova Matiju Torma, voditeljicu Gradske tržnice Mirjanu Smolek Potočnik i voditeljicu Marketinga i odnosa s javnošću Petru Bijač, podijelila je sa studentima dobre prakse iz njihova sektora rada.
 


VEZANO: Milanović čestitao studentima osvajačima medalja: „Radite afirmativan posao za Hrvatsku“


 

 

Tim Komunalca ponudio je studentima priliku za terenski obilazak kako bi dodatno upoznali ono što im je prezentirano na predavanju, pružajući im bolji uvid i pripremu za izazove poslovnog svijeta nakon završetka studija.

Nakon predavanja studenti su imali priliku kušati slatke poslastice iz Smuteka, uključujući zlevanku od koprive te kolač od mrkve i bundeve. Također su upoznati s maskotama Komunalca poput Mirka Reciklirka i Mirke Kompostirke, koje su istovremeno marketinški brend koji pridonosi prepoznatljivosti Komunalca među najmlađim sugrađanima.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA