LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT poziva na ASC predavanje

Kako doći do vrha App Storea?

App Start Contest, natjecanje eStudenta, poziva na predavanje Jurice Ceroveca.

App Start Contest, natjecanje eStudenta, poziva na predavanje Jurice Ceroveca.

App Start Contest nastavlja sa svojim predavanjima.

Ovaj tjedan na redu je „PhotoMath: kako doći do vrha App Storea?”, predavača Jurice Ceroveca.

Predavanje će se održati u srijedu, 11. ožujka, u 15h na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), u dvorani A111.

Predavanje će informirati studente o povezivanju znanstvenog istraživanja i razvoja mobilnih aplikacija; kako raditi pravi „native" kros-platformski razvoj; zašto su developeri bitni, ali je jednako bitno i sve ostalo; te što napraviti kad vam je aplikacija preuzeta više od 10 milijuna puta.

App Start Contest vodeće je eSTUDENTOVO natjecanje u Hrvatskoj u izradi mobilnih i web aplikacija koje svake godine okuplja široku zajednicu studenata različitih interesa. Najzastupljeniji su studenti programskog inžinjerstva, grafičkog dizajna i ekonomije koji se, u najčešće multidisciplinarnom timu, brinu za tehnički, poslovni i vizualni aspekt svog rješenja.

Studenti dobivaju priliku pokazati svoju kreativnost i znanje, a tijekom cijelog procesa razvoja projekta podržavaju ih i savjetuju mentori i predstavnici poduzeća.

Ovo natjecanje edukativnog karaktera nudi priliku za stjecanje znanja iz područja IT-a, dizajna i ekonomije kroz razna predavanja i radionice. Uz to, nudi i izravnu komunikaciju s tvrtkama i upoznavanje IT tržišta, a time i razvoj poslovnih i komunikacijskih vještina.

FOTO: ESTUDENT/SCREENSHOT