LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MLADI ZA MLADE - JAČANJE ZAJEDNICE MLADIH OSOBA U RIZIKU OD SOCIJALNE ISKLJUČENOSTI

Kako do kvalitetnog CV-a i motivacijskog pisma?

Centar za razvoj mladih za sve zainteresirane mlade s područja Ravne Gore, Delnica i Mrkoplja održat će radionicu pisanja životopisa i motivacijskih pisama.

Centar za razvoj mladih za sve zainteresirane mlade s područja Ravne Gore, Delnica i Mrkoplja održat će radionicu pisanja životopisa i motivacijskih pisama.

Centar za razvoj mladih u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti organizira radionicu pisanja životopisa i motivacijskih pisama. Radionica će se održati 27. listopada u 9.30 sati u trajanju od sat i pol u prostorima srednje škole u Delnicama.  

Radionica je potpuno besplatna te je namijenjena svim mladima s navedenog područja. Radionica je usmjerena jačanju vještina koje su prijeko potrebne na sve konkurentnijem tržištu rada te se bazira na kvalitetnom životopisu i motivacijskom pismu. Polaznicima radionice na ovaj će se način pružiti prilika za stjecanjem novih kompetencija uz koje će postati konkurentniji na tržištu rada.

Radionicu će voditi Barbara Božić, magistra komunikologije i voditeljica razvoja u Centru za razvoj mladih. 

CV i motivacijsko pismo prvi su kontakt mladih s poslodavcima te je iznimno važno ostaviti pravi i dobar dojam. Sudionici će na radionici imati priliku saznati koji su najnoviji standardi kada je riječ o zapošljavanju novih kadrova i kako se istaknuti među ostalim kandidatima. – ističe Barbara Božić. 


Članak je nastao u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, a za sadržaj je odgovoran isključivo Centar za razvoj mladih. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak, te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.