LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Kako ćemo rješavati aktualne okolišne izazove? Doznat ćemo na ICERS konferenciji!

Zbog ograničenog broja mjesta, preporučuje se rana registracija kako bi se osiguralo sudjelovanje na ICERS konferenciji

Zbog ograničenog broja mjesta, preporučuje se rana registracija kako bi se osiguralo sudjelovanje na ICERS konferenciji

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira Međunarodnu konferenciju o okolišnom daljinskom istraživanju i GIS-u (ICERS) 11. i 12. srpnja 2024. godine. Ova prestižna manifestacija održat će se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. 

Konferencija se organizira kao dio projekta Procjena dugoročnih klimatskih i antropogenih učinaka na prostorno-vremensku dinamiku vegetiranog zemljišta u Hrvatskoj korištenjem podataka o promatranju Zemlje (ALCAR), financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost.

ICERS konferencija ima za cilj okupiti stručnjake i zaljubljenike iz cijelog svijeta kako bi istražili najnovije napretke u Environmental Remote Sensing i geografskih informacijskih sustava (GIS). Baveći se temama poput praćenja okoliša, održivog razvoja, upravljanja katastrofama i očuvanja biološke raznolikosti, konferencija nastoji približiti uvide u rješavanju aktualnih okolišnih izazova. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Geodetski fakultet Zagreb (@geof.unizg.hr)

 


Registracija i podnošenje sažetaka


Na konferenciji zainteresirani imaju mogućnost biti sudionik ili prezentirati svoja istraživanja. Za besplatno podnošenje sažetaka ili registraciju za konferenciju, dostupni su sljedeći online obrasci: za podnošenje sažetaka i za prijavu sudjelovanjaZnanstveni odbor čine ugledni stručnjaci iz različitih zemalja, uključujući Hrvatsku, Italiju, SAD, Indiju, Tursku i druge. 

Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
FOTO: PEXELS