LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Produljena regrutacija

Još uvijek stigneš postati član redakcije Studentskog.hr i obogatiti svoj životopis

Još uvijek možeš postati novinar Studentskog.hr ako svoju prijavu pošalješ najkasnije do 24. ožujka!

Još uvijek možeš postati novinar Studentskog.hr ako svoju prijavu pošalješ najkasnije do 24. ožujka!

Potraga za novim novinarima portala Studentski.hr produljuje se do 24. ožujka pa sada imaš priliku poslati svoju prijavu ako to nisi stigao učiniti ranije. Ako voliš upoznavati nove ljude, testirati svoje granice, među prvima saznati novosti i misliš da bi ih zatim mogao pretočiti u članak pa ih tako podijeliti s drugima, sigurno ćeš se dobro uklopiti u redakciju.

Možda si baš ovih dana čuo vijest koja bi privukla pažnju svih studenata, a koja bi bila idealna tema za članak koji ćeš priložiti uz svoju prijavu. Potrebne zadatke za prijavu možeš riješiti iz kreveta, kuhinje, parka ili gdje već možeš uhvatiti Wi-Fi, a tako će uglavnom izgledati i tvoje volontersko iskustvo uz povremene partije, teambuildinge i sastanke ako si iz Zagreba. U novinarskome svijetu poprilično je dinamično, konstantno se susrećeš s novim problemima i vijestima, ali upravo zbog toga postat ćeš ekspert u gotovo svemu što se tiče života jednoga studenta.

Od tebe tražimo da do spomenutog datuma ispuniš ova tri zadatka:

  • Pronađi relevantne informacije o nekoj od studentskih aktualnosti te ih pretvori u vijest koja se može objaviti na portalu. Možda baš to bude tvoj prvi članak na portalu Studentski.hr.

  • Obradi vijest s linka na vlastiti način i pokaži nam kako bi ovaj članak izgledao da ga prenosiš za portal Studentski.hr.

  • Željeli bismo odmah znati nešto više o tebi i tvojem iskustvu pa prijavi priloži i CV.

Rješenja zadataka i životopis trebaš poslati e-mailom s naznakom Želim biti novinar! na adresu ljudski.resursi@studentski.hr. Prijave su otvorene do 24. ožujka 2019. u 23:59. Više detalja možeš pronaći na poveznici. Ako te zanima kako izgleda iskustvo volontiranja u redakciji Studentskog.hr, klikni na link!

FOTO: STUDENTSKI.HR