LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+

Još se nekoliko dana zaprimaju prijave za razmjene mladih u Turskoj, Poljskoj i Rumunjskoj

Smještaj, hrana i svi materijali za učenje su pokriveni, a putni troškovi će se refundirati do određenog iznosa, ovisno o zemlji putovanja. Nakon završetka programa sudionici će dobiti i Youthpass certifikat.

Smještaj, hrana i svi materijali za učenje su pokriveni, a putni troškovi će se refundirati do određenog iznosa, ovisno o zemlji putovanja. Nakon završetka programa sudionici će dobiti i Youthpass certifikat.

Udruga Meraki traži sudionike Erasmus+ projekata u drugoj polovici kolovoza i početkom rujna. Imaju nekoliko otvorenih pozicija za projekte u Turskoj, Poljskoj i Rumunjskoj:
  • TC TABLE OF CIVILIZATION, 20.8. - 28.8. 2021. Antakya, Turska (5 slobodnih mjesta)
  • YE Let's stay together, 21. 8. - 29.8. 2021. Gydnia, Poljska (3 slobodna mjesta)
  • YE EUROPEAN IDENTITY 22.8. - 29.8. 2021. Tarnow, Poljska (10 slobodnih mjesta)
  • YE NO SHAME 1.9. - 9.9. 2021. Varšava, Poljska (5 slobodnih mjesta)
  • YE PROMOTE YOUR COUNTRY THROUGH THE CAMERA LENS, 3.9. - 10.9. 2021. Oglinzi, Rumunjska (5 slobodnih mjesta)
Smještaj, hrana i svi materijali za učenje su pokriveni, a putni troškovi će se refundirati do određenog iznosa, ovisno o zemlji putovanja. Nakon projekta sudionici će dobiti i certifikat o sudjelovanju, tzv. Youthpass, koji je službeno priznat od EU i koji može pomoći u daljnoj karijeri. 

– Erasmus+ je sjajna prilika za druženje skupina iz različitih zemalja. Kroz neformalne metode učenja (radionice, vježbe, rasprave, igranje uloga, simulacije, aktivnosti na otvorenom itd.) sa sudionicima iz drugih zemalja možete unapređivati znanje stranih jezika i kompetencije koje će pomoći i na tržištu rada, otkrivati nove kulture, jačati vrijednosti kao što su solidarnost, demokracija, prijateljstvo, razgovarati o društveno važnim temama i razvijati aktivno građanstvo, učiti o zdravim načinima života… – navode iz udruge Meraki. 

Više informacija o pojedinom projektu dostupno je u infopackovima na poveznici. Na istoj se poveznici zaprimaju i prijave za sudjelovanje, najkasnije do 15, kolovoza.

FOTO: UNSPLASH