LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova akademska godina

Još jedno sveučilište najavilo izvođenje kontaktne nastave; navedene i epidemiološke mjere

Kako je propisano Pravilnikom o studiranju, pohađanje nastave obvezno je za sve studente, bez iznimke.

Kako je propisano Pravilnikom o studiranju, pohađanje nastave obvezno je za sve studente, bez iznimke.

Sveučilište Sjever obavještava svoje studente da će se nastava u idućoj akademskoj godini izvoditi kontaktno, na klasičan način u prostorima Sveučilišta Sjever. 
 

VEZANO: Stigle upute: evo kako će izgledati kontaktna nastava na fakultetimaBrucošima na Sveučilištu Sjever nastava će početi idući tjedan, 20. rujna, uvodnim predavanjima na kojima će im se obratiti pročelnici Odsjeka. Na poveznici je objavljen i raspored uvodnih predavanja i predavanja, a sa Sveučilišta najavljuju da će tijekom ovog tjedna biti poznat i raspored ostalih smjerova. 

Nastava će se, ističu sa Sveučilišta, održavati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera, što podrazumijeva obvezan razmak, nošenje zaštitne maske, dezinficiranje ruku, mjerenje temperature na ulazu u zgradu Sveučilišta te vođenje evidencije dolazaka i prisustava na nastavi u svrhu zaštite zdravlja studenata, nastavnika te svih zaposlenika Sveučilišta Sjever.

Dodali su i da je pohađanje nastave i prisustvo na nastavi obvezno za sve studente, kako je propisano Pravilnikom o studiranju. 
FOTO: UNSPLASH