LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Osijeku

Još jedan studentski centar objavio konačne rezultate natječaja za smještaj

Objavljen je konačan popis studenata koji su ostvarili pravo na smještaj u osječkim domovima nakon isteka roka za prigovore.

Objavljen je konačan popis studenata koji su ostvarili pravo na smještaj u osječkim domovima nakon isteka roka za prigovore.

Studentski centar u Osijeku objavio je konačne rezultate natječaja za smještaj u sljedećoj akademskoj godini, a rezultate možete pronaći na poveznici ili zasebno za Novi dom K.P. Svačića 1c (istočni i zapadni paviljon), K.P. Svačića 1c (novi paviljon) i Studentski dom IGK.

Studentima koji su ostvarili pravo na smještaj ugovori će biti poslani e-mailom, a ugovore treba isprintati u 3 primjerka, popuniti i potpisati te uz liječničku potvrdu donijeti na useljenje.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Novom paviljonu neće morati osobno donositi ugovore nego popunjena i potpisana tri primjerka poslati poštom na adresu:
 
Novi studentski dom K.P. Svačića 1c,
31000 Osijek,
s naznakom: useljenje – Novi paviljon
 
Useljenje u studentske domove K. P. Svačića 1c (istočni i zapadni paviljon) i IGK za starije studente biti će održano od 1. rujna do 3. rujna, a useljenje u studentski dom K. P. Svačića 1c (istočni i zapadni paviljon) za brucoše bit će održano od 1. listopada do 2. listopada.

Zbog trenutne epidemiološke situacije studenti će se useljavati u određenim terminima i grupama, a točni termini useljenja bit će objavljeni uskoro.
FOTO: PIXABAY