LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Još dva zagrebačka fakulteta uvela nastavu na daljinu

Kineziološki fakultet u Zagrebu i Građevinski fakultet u Zagrebu na neko će vrijeme nastavu djelomično ili potpuno preseliti u virtualni svijet.

Kineziološki fakultet u Zagrebu i Građevinski fakultet u Zagrebu na neko će vrijeme nastavu djelomično ili potpuno preseliti u virtualni svijet.

S obzirom na to da je u Hrvatskoj, ali i Zagrebu, iz dana u dan situacija s koronavirusom sve gora, ne čudi da su se neke sastavnice Sveučilišta u Zagrebu odlučile za prelazak na potpunu ili djelomičnu nastavu na daljinu bar na neko vrijeme. Osim Fakulteta za organizaciju i informatiku i Medicinskog fakulteta nastava na daljinu provodit će se i na Kineziološkom fakultetu te na Građevinskom fakultetu.
Vezano: 
Građevinski fakultet

Na Građevinskom fakultetu nastava se potpuno provodi na daljinu od prekjučer, 26. listopada, te će tako biti sve do 7. studenog, a nije isključena ni nastava na daljinu nakon toga, no sve će, naravno, ovisiti o epidemiološkoj situaciji. 

Na 1. i 2. godini preddiplomskog studija nastava na daljinu održavat će se prema rasporedu A, stoji u Odluci Fakulteta, a na 3. godini preddiplomskog studija te na diplomskom studiju prema važećim rasporedima. Kolokviji će se moći provoditi kontaktno, no o tome će više detalja biti objavljeno najkasnije do sutra, 29. listopada.

Kineziološki fakultet

Dekan Kineziološkog fakulteta izv. prof. dr. sc. Tomislav Krističević donio je Odluku prema kojoj će se od 26. listopada tijekom dva tjedna svi oblici nastave provoditi na daljinu, osim kontaktne nastave na teorijsko-praktičnim predmetima u hibridnom obliku i predmeta Kineziologije u edukaciji koji se održavaju u dvoranama Kineziološkog fakulteta po rasporedu koji vrijedi od početka akademske 2020/2021. godine.

Studenti su dužni biti uključeni u online nastavu i moraju ispunjavati zadane obaveze, dok su nastavnici su dužni voditi evidenciju o ispunjavanju studentskih obaveza. Studenti koji osjete simptome dužni su se javiti svom liječniku ili epidemiologu, a u ako im se odredi samoizolacija ili su pozitivni na bolest COVID-19, dužni su uz potvrdu liječnika obavijestiti koordinatore svojih godina, a sve u cilju reguliranja njihovih obaveza.
FOTO: UNSPLASH