LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Početak karijere

Job Fair Meetup – upoznavanje s poslovnim prilikama odmah na početku akademske godine

Umrežavanje, razmjena znanja i iskustava te stjecanja novih vještina bit će moguće uz mnoge formate koji će studentima omogućiti upoznavanje s aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj. 

Umrežavanje, razmjena znanja i iskustava te stjecanja novih vještina bit će moguće uz mnoge formate koji će studentima omogućiti upoznavanje s aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj. 

Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine, osim svojih, otvorit će vrata mnogim poslovnim prilikama svim posjetiteljima. Na Job Fair Meetupu u opuštenoj atmosferi studenti će moći upoznati vrhunska poduzeća iz različitih tehničkih industrija u kojima bi se htjeli zaposliti ili odraditi praksu. Poduzeća će se, s druge strane, kreativnim sadržajima predstaviti studentima i pronaći buduće kolege. Umrežavanje, razmjena znanja i iskustava te stjecanja novih vještina bit će moguće uz mnoge formate koji će studentima omogućiti upoznavanje s aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj. 

Novi sadržaji kao dugoočekivano osvježenje

Job Fair Meetup donosi mnogo novih i uzbudljivih sadržaja koji će omogućiti brojnim uspješnim poduzećima predstavljanje svojih projekata, tehnologija i znanja održavanjem tematskih talkova u jednoj od triju kategorija: Deep Dive, New Tech On The Block i Into My Day, interaktivnim radionicama i sudjelovanjem na panel-raspravama. Više o pojedinim poduzećima i njihovim sadržajima bit će uskoro objavljeno na internetskoj stranici događaja.

Zašto rezervirati svoje mjesto na vrijeme?

Job Fair Meetup novi je način spajanja proaktivnih studenata i vrhunskih poduzeća u cilju međusobnog umrežavanja i razmjene iskustva. Osim što će se upoznati sa velikim brojem poduzeća i istražiti otvorene pozicije na tržištu rada, studenti će moći steći i nove vještine te tako postati konkurentniji prilikom prijave za posao. Svoje mjesto moći će rezervirati na službenoj stranici gdje uskoro počinju prijave, a time i otvaranje baze životopisa koja će sadržavati životopise svih sudionika. Valja napomenuti da upis u bazu osigurava ulaznicu za događaj.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama. Organiziraju ga FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnke (KSET). Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu, Facebook stranicuInstagram profil

FOTO: PIXABAY