LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EasyJet snizio cijene karata

Jeftinije cijene karata iz Hrvatske za Milano, London, Ženevu i Berlin

Europski zračni prijevoznik EasyJet jučer je spustio cijene karata za pojedine letove iz Hrvatske, a akcija traje do utorka, 3. veljače 2015. godine.

Europski zračni prijevoznik EasyJet jučer je spustio cijene karata za pojedine letove iz Hrvatske, a akcija traje do utorka, 3. veljače 2015. godine.

Europski zračni prijevoznik EasyJet jučer je ponovno spustio cijene karata za određene letove iz Splita i Dubrovnika, a akcija traje do utorka, 3. veljače 2015., do 23:59.

U akciju su uključeni svi koji se prijave do 3. veljače, a odnosi se na letove u razdoblju od 24. veljače do 8. srpnja 2015. godine

Karte je moguće nabaviti po povoljnijim cijenama. Stoga, ako želite otputovati u Milano, karte možete nabaviti po cijeni od 9,36 eura, dok ćete za London trebati odvojiti nekoliko eura više. Točnije, cijene karata za London kreću se od 11,36 eura i više.

Isto tako, ako biste željeli posjetiti Basel, Berlin ili Ženevu, karte je moguće nabaviti po cijeni od 14,36 eura. S druge strane, za Glasgow i Hamburg putnici će trebati odvojiti 15,36 eura, dok će za Paris i Lyon trebati odvojiti više od 20 eura.

Putovnica.net navodi detaljan popis akcijskih letova EasyJeta iz zračnih luka u Dubrovniku i Splitu prema određenim destinacijama.

Međutim, u obzir je potrebno uzeti napomenu o cijeni. Naime, u samu cijenu karte nije uključena administrativna naknadu u iznosu od 15 eura. Riječ je o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata, ističu na stranici Putovnica.net.

Ako putnici pretražuju letove tražilicom jeftinih letova, administrativna je naknada uračunata u cijenu i cijene pojedinih letova bit će uvećane za 15 eura.

Važno je istaknuti da je u osnovnu cijenu uključena ručna prtljaga bez težinskog ograničenja s maksimalnim dimenzijama od 50 x 40 x 20 cm, dok se za prtljagu tešku do 20 kilograma plaća od 14 do 27 eura.
 

FOTO: HR.WIKIPEDIA