LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ured za informiranje Europskog parlamenta

Javna tribina „Uspješna Hrvatska za bolju Europu – od ideje do posla”

„Uspješna Hrvatska za bolju Europu – od ideje do posla“ održat će se u prostorima Veleučilišta VERN (Iblerov trg 10) u četvrtak, 7. svibnja, od 11 do 14 sati.

„Uspješna Hrvatska za bolju Europu – od ideje do posla“ održat će se u prostorima Veleučilišta VERN (Iblerov trg 10) u četvrtak, 7. svibnja, od 11 do 14 sati.

Ured za informiranje Europskog parlamenta održava javnu tribinu pod nazivom „Uspješna Hrvatska za bolju Europu – od ideje do posla“.

Tribina na kojoj će se govoriti o izazovima pokretanja startupa u Hrvatskoj održat će se u prostorima Veleučilišta VERN (Iblerov trg 10) u četvrtak, 7. svibnja, od 11 do 14 sati.

Prvi dio tribine, naziva „(Naj)Uspješni hrvatski startupovi", bavit će se tematikom startupova u Hrvatskoj. Panel će moderirati Saša Cvetojević, poduzetnik, investitor i suosnivač Zagrebačkog poduzetničkog inkubatora (ZIP). 

Na tom će panelu još sudjelovati Matija Žulj, poduzetnik i osnivač startupa AGRIVI, zatim Alan Sumina, suosnivač i vlasnik Nanobita te Antonio Šeparović, suosnivač startupa ORADIAN.

Drugi dio tribine, „Uspjeh u Hrvatskoj iz drugog kuta", bavit će se tematikom motiva stranih državljana za dolaskom u Hrvatsku i pokretanjem posla. O tome zašto su se preselili u Hrvatsku, kakva su njihova stajališta, kako su pokrenuli posao i koje su im bile glavne prepreke govorit će Paul Prescott, fotograf i novinar, zatim Andreana Baeva, izvršna direktorica te Hermes Ariaga, poduzetnik.

Ulaz na javnu tribinu je besplatan, no treba se registrirati na dan događanja (registracije kreću u 10:30).

FOTO: EUROPEAN PARLIAMENT ZAGREB