LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Europske destinacije

Izdvojili smo jeftine direktne letove već od 29 eura za top putovanja ovog proljeća!

Otputujte ovog proljeća u Švedsku za samo 29 eura, ili uzmite povratnu kartu za Italiju ili Maltu za 30 eura. Donosimo čitav popis prijedloga jeftinih povratnih letova do različitih europskih destinacija.

Otputujte ovog proljeća u Švedsku za samo 29 eura, ili uzmite povratnu kartu za Italiju ili Maltu za 30 eura. Donosimo čitav popis prijedloga jeftinih povratnih letova do različitih europskih destinacija.

Proljeće je vrijeme kada mnogi od nas počinju razmišljati o putovanjima i istraživanju novih destinacija. Uz povratne letove po izuzetno pristupačnim cijenama, ovo je idealna prilika da isplanirate svoj sljedeći odmor. U nastavku vam donosimo pregled nekih od najpopularnijih destinacija i cijene direktnih letova iz Hrvatske, koje ovise i o datumu putovanja, kao i gdje pronaći i rezervirati avionske karte.

Naš je izbor sljedeći:
 

1. Stockholm (Švedska): 29 eura

Stockholm, grad na vodi, oduševljava svojom arhitekturom, Skansenom (otvorenim muzejem) na otoku Djurgården, Kraljevskom palačom i brojnim muzejima.
Za Stockholm je najjeftinije putovati iz Dubrovnika po cijeni od samo 29 eura.
 

2. Luqa (Malta): od 30 eura

Malta oduševljava svojim srednjovjekovnim gradom Mdinom, Plavom lagunom na Cominu, te brojnim povijesnim spomenicima poput Hagar Qima i St. John's Co-Cathedral.
Povratni letovi za Luqa, glavni grad Malte, dostupni su po cijeni od 30 eura, a polazi se isključivo iz Zagreba.
 

3. Rim (Italija): od 30 do 70 eura

Rim, vječni grad, nudi bogatu povijest, arhitekturu i umjetnost. Posjetite Koloseum, Forum Romanum, Vatikan s Bazilikom sv. Petra i Sikstinskom kapelom te uživajte u ukusnoj talijanskoj kuhinji.
Za Rim se nude povratne karte s cijenom od 30 do 70 eura, ovisno o datumu i zračnoj luci iz koje se putuje. Zračne luke koje nude letoce za ovu destinaciju su Dubrovnik, Split i Zagreb.


4. Napulj (Italija): između 40 i 42 eura

Napulj privlači svojom autentičnom talijanskom atmosferom, brojnim pizzerijama, povijesnim ulicama poput Spaccanapoli te blizinom Pompeja i Vezuva.
Povratne karte za Napulj variraju između 40 i 42 eura, ovisno o luci iz koje se polijeće, a dostupne su iz Splita i Dubrovnika.
 

5. London (Engleska): od 40 do 74 eura

London je metropola bogate povijesti i kulture s neizostavnim znamenitostima poput Buckinghamske palače, British Museuma, Tate Moderna i londonskog Eye-a.
Za London se cijena povratne karte kreće od 40 do 74 eura, a može se polijetati iz Pule i Splita.
 

6. Alicante (Španjolska): od 55 do 189 eura

Alicante nudi prekrasne plaže poput Playa del Postiguet i El Campello, dvorac Castillo de Santa Barbara s panoramskim pogledom te živopisnu šetnicu Explanada de España.
Cijena povratne karte za Alicante varira od 55 do 189 eura, ovisno o datumu i zračnoj luci iz koje se polijeće.
 

7. Toulouse (Francuska): 63 eura

Toulouse, poznat kao „Pink City“ zbog glinenih opeka na zgradama grada, nudi bogatu kulturnu scenu s muzejima kao što su Muzej Augustin, Capitolium i impresivna katedrala Saint-Étienne.
Povratna karta za Toulouse iznosi 63 eura, a polazi se iz Dubrovnika i Splita.
 

8. Palma de Mallorca (Španjolska): od 68 eura

Palma de Mallorca je raj za ljubitelje plaža poput Playa de Palma i Cala Major, ali također nudi povijesne znamenitosti kao što su Katedrala Santa Maria i dvorac Bellver.
Cijena povratne karte za Palma de Mallorca također ovisi o luci iz koje se putuje, pri čemu je najjeftinija karta iz Zagreba za 68 eura.
 

9. Basel (Švicarska): od 68 do 73 eura

Basel, grad umjetnosti i kulture, nudi prekrasne muzeje poput Fondation Beyeler, Muzej Tinguely i Muzej Schaulager te živahne sajmove poput Art Basel.
Cijena povratne karte za Basel kreće se između 68 i 73 eura, ovisno o tome putujete li iz Splita, Dubrovnika ili Pule.


10. Pariz (Francuska): od 71 do 98 eura

Pariz, Grad Svjetlosti, oduševljava svojom romantikom i znamenitostima poput Eiffelovog tornja, Louvrea, katedrale Notre-Dame, Montmartra i slikovitih Seine.
Cijena povratne karte za Pariz varira o luci iz koje se polijeće, pri čemu je najjeftinija karta iz Splita za 71 euro, dok je povoljna cijena također dostupna iz Pule za 98 eura.


11. Malaga (Španjolska): 74 eura

Malaga, rođeno mjesto Pabla Picassa, nudi prekrasne plaže Costa del Sol, Alcazaba fortifikaciju, Museo Picasso i živahnu gastronomsku scenu.
Najjeftinije je putovati iz Zagreba za Malagu po cijeni od 74 eura.


Neovisno o tome jeste li ljubitelj povijesti, plaža, kulture ili gastronomije, ponude po povoljnim cijenama pružaju vam priliku za istraživanje raznolikih destinacija širom Europe. Više informacija o datumima, cijenama i polaznim zračnim lukama, kao i pregled drugih destinacija i letova možete pronaći na stranicama eSky, eDreams i kiwi.
FOTO: PEXELS