IZ SC-a objasnili zašto slastičarnica na Savi ne radi
– Odgoda otvaranja slastičarnice prvenstveno ima za cilj smanjenje mogućnosti širenja virusa bliskim kontaktima. – istaknuo je Mirko Bošnjak.
– Odgoda otvaranja slastičarnice prvenstveno ima za cilj smanjenje mogućnosti širenja virusa bliskim kontaktima. – istaknuo je Mirko Bošnjak.
Kontaktirali smo Upravu SC-a kako bismo doznali zašto nije otvorena i kada će se to dogoditi. Sanacijski upravitelj Mirko Bošnjak odgovorio nam je sljedeće:
– Iako je slijedom točke I. Odluke o izmjenama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja (NN 20/21) od 26. veljače 2021. omogućeno pružanje usluge na otvorenim terasama i drugim otvorenim prostorima za usluživanje, zbog trenutnog pogoršanja epidemiološke situacije i stalnog porasta broja pozitivnih na COVID-19, zaraženih pretežito britanskim sojem virusa, Studentski centar u Zagrebu privremeno je odgodio otvaranje slastičarnice, pazeći pritom da naši konzumenti – studenti ne budu nikako zakinuti, jer sav asortiman koji studenti imaju u slastičarnici moguće je konzumirati i na linijama unutar restorana. Odgoda otvaranja slastičarnice prvenstveno ima za cilj smanjenje mogućnosti širenja virusa bliskim kontaktima.
– Ovim putem koristimo priliku zahvaliti se našim studentima na odgovornom ponašanju, nošenju maski za lice u zatvorenim objektima, poštivanju održavanja obveznog razmaka prilikom čekanja na linijama posluživanja, izbjegavanju većih okupljanja i druženja kao i svim drugim propisanim protuepidemijskim mjerama koji doprinose zaštiti vlastitih i tuđih života.