LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Start-Up udruga

ITC: održano panel predavanje „Biti uspješan poduzetnik u turizmu“

U sklopu natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC) u prostorijama Istarske razvojne agencije (IDA) održano je panel predavanje na temu „Biti uspješan poduzetnik u turizmu“.

U sklopu natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC) u prostorijama Istarske razvojne agencije (IDA) održano je panel predavanje na temu „Biti uspješan poduzetnik u turizmu“.

Govornici panela bili su poduzetnici iz turizma: Nigel Simpson (Glavani Park), Mladen Draguzet (Istra Adventure) i Sanja Vale Čupić (Adrinaut), a moderator panela bio je Amel Hadžipašić iz Start-Up udruge.

Poduzetnici su sa prisutnima podijelili svoj poduzetnički put, uspjehe i iskustva iz poduzetništva. Nigel Simpson iz Glavani parka istaknuo je kako mu je zadovoljstvo vidjeti ljude koji odlaze iz Glavani parka s osmjehom na licu te samim time daju mu doznanja da je vjerovanjem u sebe i svoju ideju, uz puno rada, ostvario uspjeh na poduzetničkom planu. S nula kuna na raspolaganju za biznis Sanja Vale Čupić dokazala je da upornošću, inovativnošću i proaktivnosti svatko može realizirati svoju ideju. Vlasnica tvrtke Adrinaut i žena poduzetnik, autorica je igri Osvoji Jadran i MediterraNaut. Mladen Draguzet, iz Istra Adventure, istaknuo je s kojim poteškoćama se susretao prilikom realizacije svoje ideje. Kada osoba kreće u posao mora biti kreativna i drugačija od drugih i samim time ostvarit će svoj cilj, istaknuo je Draguzet.

Svim zainteresiranima jasno su iskazana iskustva iz prakse s kojima se čovjek može susresti prilikom pokretanja vlastitog posla. Opisan je put od same izrade proizvoda do njegovog plasiranja na tržište. Panel predavanje govornici su zaključili tvrdnjom da su međusobna povezanost i suradnja, entuzijazam i energija važne spone prilikom kretanja i kreiranja nekog proizvoda.

FOTO: START - UP UDURGA