LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Duhovna obnova

Isus stiže na brucošijadu

– Nije to samo brucošijada. Nego prava pravcata duhovna obnova, za one koji traže duhovnost i Krista u životu. Isto tako nije to ni samo duhovna obnova, nego je to i prava brucošijada, s pravim koncertom i zabavom. – istaknuo je studentski kapelan.

– Nije to samo brucošijada. Nego prava pravcata duhovna obnova, za one koji traže duhovnost i Krista u životu. Isto tako nije to ni samo duhovna obnova, nego je to i prava brucošijada, s pravim koncertom i zabavom. – istaknuo je studentski kapelan.

Velika Duhovna obnova Isus na brucošijadi namijenjena studentima i mladima održat će se 28. i 29. studenog u Ciboni (Košarkaški centar Dražen Petrović). Predvodit će je svećenici don Damir Stojić, pater Ike Mandurić i vlč. Ivan Valentić, dok će za glazbenu animaciju biti zaduženi Alan Hržica, Petar Buljan i Nadbiskupijski zbor mladih.

O kakvom se točno događaju radi, objasnio nam je studentski kapelan pater Ike Mandurić:

– Nije to samo brucošijada. Nego prava pravcata duhovna obnova, za one koji traže duhovnost i Krista u životu. Isto tako nije to ni samo duhovna obnova, nego je to i prava brucošijada, s pravim koncertom i zabavom. Tu ćeš susresti svoje kolege studente koje ćeš sretati na faksu te ćeš imati prigode upoznati se s mnoštvom cjelogodišnjih vjerskih programa u gradu Zagrebu, među kojima ćeš naći i onaj po mjeri vlastitog srca... –

Kako bi svi zainteresirani imali prilike sudjelovati na ovom velikom događanju za studente, ulaz je na Duhovnu obnovu besplatan, ali je za ulazak u dvoranu potrebno imati brendiranu narukvicu, kao ulaznicu, koja se može preuzeti od 17. do 27. listopada 2017. na tri distribucijska mjesta. Jedna osoba može podići najviše pet narukvica, dok je za dolazak po više od pet narukvica (za župu, zajednicu ili grupu studenata) potrebno najaviti i rezervirati na navedene kontakte.

Distribucijska mjesta:

  • SKAC klub, Palmotićeva ulica 31, ponedjeljak – nedjelja od 17:30 do 21 sat, kontakt: 091 4803007
  • Crkva Svete Mati Slobode, Oratorij Dominika Savia, Ulica Don Petra Šimića 1, ponedjeljak – petak: 16:00 - 18:00, 19:30 - 21:30, te nedjeljom poslije sv. misa (mise su u 9, 10:30, 12, 19 sati), kontakt: 092 3196172
  • Ured pastorala mladih Zagrebačke nadbiskupije, Branjugova 1, ponedjeljak – petak od 12 do 16 sati, kontakt: 01/4894866

– Studentsko vrijeme nije samo vrijeme u kojem se trebaš obrazovati u svojoj struci kako bi zarađivao za život, studentsko vrijeme je također jedinstvena prigoda kako bi se i duhovno formirao i razvijao. Svijet je pun stručnjaka koji ne znaju tko im glavu nosi. Ti nemoj biti takav. Svijet treba mudre i one koji poznaju smisao života i u njega vjeruju i tako pronalaze životnu radost. I ovu akademsku godinu započni s Kristom i Duhovnom obnovom. – pozvao je u svom videu pater Ike Mandurić.

Videonajave svećenika koji predvode Duhovnu obnovu kao i sve ostale informacije možete pronaći na Facebook događaju Isus na brucošijadi.

FOTO: PIXABAY