LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PSIHOLOŠKA EDUKACIJA

Interaktivno predavanje o vještinama komunikacije, prilika za studente iz Zagreba

Ured za psihološku podršku i zaštitu mentalnog zdravlja organizira online predavanje za sve studente Sveučilišta u Zagrebu.

Ured za psihološku podršku i zaštitu mentalnog zdravlja organizira online predavanje za sve studente Sveučilišta u Zagrebu.

U današnjem svijetu koji se neprekidno razvija, sposobnost komunikacije postaje sve važnija, kako u osobnom tako i u profesionalnom životu. U cilju promoviranja ovih ključnih vještina, Ured za psihološku podršku i zaštitu mentalnog zdravlja organizira interaktivno online predavanje o Vještinama komunikacije, zakazano za subotu, 11. svibnja 2024. godine s početkom u 9 sati.

Predstavnici ureda ističu da će predavanje obuhvatiti širok spektar tema, uključujući emocije, potrebe, motivaciju, aktivno slušanje, „ja poruke“ i osobne granice.

Predavanje će se održati online, pružajući pristup širokom spektru studenata bez obzira na njihovu lokaciju. Broj sudionika je ograničen na minimalno 30 i maksimalno 100, kako bi se osigurala kvalitetna interakcija između predavača i sudionika. Predavanje također, neovisno o vašoj lokaciji, zahtijeva mogućnost upaljene kamere.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice, a također postoji i opcija za pretplatu na obavijesti o budućim edukativnim događajima.
FOTO: GETTY IMAGES, ILUSTRACIJA