LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Studentske sekcije HKDI-a

Inovatori iz cijele Hrvatske okupljaju se na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije

– Cilj je ovog projekta poticanje mladih na uključivanje u razvoj novih inovativnih ideja. – navode iz Studentske sekcije HKDI-a.

– Cilj je ovog projekta poticanje mladih na uključivanje u razvoj novih inovativnih ideja. – navode iz Studentske sekcije HKDI-a.

Studentska sekcija Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa priprema projekt pod nazivom Innovation For You. Održat će se 29. svibnja 2021. u prostorima Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

– Cilj je ovog projekta poticanje mladih na uključivanje u razvoj novih inovativnih ideja. U tu svrhu okupljamo mlade inovatore iz cijele Hrvatske koji će predstaviti svoje inovacije. U projekt će biti uključeni i mladi poduzetnici sa svojim pričama o realizaciji vlastitih ideja i razvoju danas uspješnih kompanija. Također, održat će se zanimljiva i u svakom pogledu korisna predavanja na temu intelektualnog vlasništva koja će uključivati nekoliko predavača. – navode iz Studentske sekcije HKDI-a.

Kako bi uspješno realizirali projekt, potrebni su im mladi inovatori i njihove inovacije. Pozivaju ih, stoga, da se prijave za sudjelovanje tako što će ispuniti obrazac dostupan na poveznici. Među prijavljenima odabrat će 8 najzanimljivijih.
FOTO: PIXABAY