LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

„Innovation Breakfast” – kako inovacije pomorskog sektora pomažu u održivosti?

Inovatori, predstavnici istraživačkih institucija i drugi, pružit će dublji uvid u inovacije u pomorskom prijevozu koje doprinose održivim zajednicama.

Inovatori, predstavnici istraživačkih institucija i drugi, pružit će dublji uvid u inovacije u pomorskom prijevozu koje doprinose održivim zajednicama.

Sveučilište u Rijeci poziva sve one koji istražuju pomorstvo ili rade u tom području, ali i sve zainteresirane da se prijave na Inonovation Breakfast. Tamo će imati priliku upoznati stručnjake iz pomorskog svijeta te poslušati predavanje o inovacijama u kontekstu pomorskog prijevoza belgijskog stručnjaka za razvoj ekosustava Deepaka Mehte s MCA (Maritime Campus Antwerp) te sudjelovati u panel raspravi Inovacije u pomorskom prijevozu kao doprinos održivim zajednicama, stoji na stranici UNIRI-ja.

Inonovation Breakfast će se održati u petak, 15. rujna 2023. s početkom u 9 sati, u Akvariju Studentskog centra Rijeka, na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

 

Sudionici panela

 

Prorektor za strateške projekte Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Saša Zelenika,
 

Ravnatelj Regionalne razvojne agencije PRIGODA Vedran Kružić,
 

Izvršna direktorica Lurssen Design Centra Kvarner Teuta Duletić,
 

Zapovjednik LNG brodova i inovator Donatan Balog,
 

Partner u investicijskom fondu Fil Rouge Capital Stevica Kuharski.
 

Raspravu će moderirati Hrvoje Marušić sa Sveučilišta u Rijeci.
 

INNO2MARE

 

Okupljanje je dio projekta INNO2MARE, financiranog u okviru programa Obzor Europa, koji objedinjuje 19 organizacija iz Hrvatske, Slovenije i Belgije u nizu aktivnosti usmjerenih na digitalnu i zelenu tranziciju pomorskog sektora, sve s ciljem jačanja kapaciteta ekosustava Zapadne Slovenije i Jadranske Hrvatske za izvrsnost u istraživanjima i inovacijama. – stoji u objavi.
 


Prijaviti se možete do četvrtka, 14. rujna 2023. u 12 sati, na poveznici.

FOTO: PIXABAY