LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Europski dan informiranja mladih

Infozona: Zonina velika informativna tombola

Osim zabavom i korisnim informacijama, ova drugačija i besplatna tombola bogata je i vrijednim nagradama.

Osim zabavom i korisnim informacijama, ova drugačija i besplatna tombola bogata je i vrijednim nagradama.

Info zona povodom Europskog dana informiranja mladih u četvrtak, 17. travnja, u 20 sati u splitskom Caffe baru galerija Plavca, za mlade od 15 do 30 godina, organizira Zoninu veliku informativnu tombolu. Osim zabavom i korisnim informacijama, ova drugačija i besplatna tombola bogata je i vrijednim nagradama.

Otvoreno učilište Algebra osiguralo je jedan tečaj ECDL, škola stranih jezika Jantar besplatan tečaj stranog jezika po izboru u zimskom semestru ak. god. 2014/15., HNK Split poklanja pretplatu za dvije osobe za sezonu 2014/15. i dvije ulaznice za predstavu po želji u ovoj sezoni, Centar za strane jezike poklanja 50% popusta za tečaj stranog jezika u zimskom semestru, Guliver Energija daje dvije mjesečne članarine u teretani i jednu ulaznicu za sva događanja u klubu Kameleon do kraja sezone (izuzev koncerta Senne M.),

Quasimodo poklanja dvije ulaznice za sva događanja u svibnju, O'Hara jednu mjesečnu kartu za svibanj, Kocka također poklanja mjesečnu kartu za događanja u svibnju, Festival mediteranskog filma Split osigurao je akreditaciju za cijeli festival, a Hrvatski ferijalni i hostelski savez poklanja 5 međunarodnih godišnjih hostelskih iskaznica hi.euro, koje omogućuju popust na preko 50 000 mjesta u 38 europskih zemalja te povoljnije noćenje u 4000 hostela u grupi Hostelling International, u više od 80 zemalja svijeta.

Europski dan informiranja mladih obilježava se 17. travnja povodom godišnjice osnivanja Europske agencije za informiranje i savjetovanje mladih (ERYICA) 1986. godine u Madridu. ERYICA je međunarodna mreža koju čini više od 30 organizacija i zajednica organizacija koje djeluju kroz više od 8000 informativnih centara za mlade u gotovo cijeloj Europi. Hrvatska članica je Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj čija je članica i Info zona koja već sedam godina provodi projekt regionalnog informativnog centra za mlade.

FOTO: INFO ZONA