LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Objavljeni privremeni rezultati

I nakon produženog natječaja u slavonskom studentskom domu ima 78 praznih mjesta

Zbog brojnih praznih mjesta nakon ljetnog natječaja za smještaj u studentski dom, kako nam je otkrio voditelj doma, uslijedit će i jesenski natječaj.

Zbog brojnih praznih mjesta nakon ljetnog natječaja za smještaj u studentski dom, kako nam je otkrio voditelj doma, uslijedit će i jesenski natječaj.

Studentski centar u Požegi objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj u studentskom domu prema kojima su pravo smještaja u domu ostvarila 32 studenta. Rang-listu možete pogledati na poveznici ili na kraju članka.
 
Podsjećamo, požeški SC produžio je natječaj, no to i dalje nije bilo dovoljno da se popuni ukupni kapacitet od 110 mjesta u Studentskom domu dr. Franjo Tuđman. Slična situacija ondje je bila i prošle godine, kada je tijekom ljeta pravo stanovanja u domu ostvarilo tek 11 studenata, zbog čega nam je ravnatelj tada izjavio da najesen planiraju ponovno objaviti natječaj.

Prvi rezultati državne mature pokazuju porast negativnih ocjena, evo na kojim se ispitima najviše padaloZbog brojnih praznih mjesta u studentskom domu, od voditelja Studentskog doma Domagoja Prše dobili smo potvrdu da će i ove godine ponoviti natječaj:

– Nakon jesenskog roka upisa na Veleučilište svakako ćemo raspisati još jedan natječaj za smještaj u Studentski dom.

Prema natječaju objavljenom u srpnju, navodi se da se prigovori o rezultatima mogu uputiti Povjerenstvu za prigovore Studentskog centra u Požegi u roku od 8 dana od objave privremenih rezultata na adresu SC-a koji se nalazi u Vukovarskoj 17/1, 34 000 Požega, s naznakom Povjerenstvo za rješavanje prigovora.

Varaždinski SC objavio natječaj za subvencionirano stanovanje – povećavaju se cijene!


 

FOTO: STUDENTSKI CENTAR POŽEGA