LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Study in Croatia

Hrvatska visoka učilišta predstavit će se na međunarodnom sajmu u Rotterdamu

EAIE sajam u Rotterdamu ove će godine ugostiti 12 hrvatskih visokih sveučilišta koja će predstaviti svoje studijske programe na stranom jeziku u sklopu nacionalnog paviljona „Study in Croatia”.

EAIE sajam u Rotterdamu ove će godine ugostiti 12 hrvatskih visokih sveučilišta koja će predstaviti svoje studijske programe na stranom jeziku u sklopu nacionalnog paviljona „Study in Croatia”.

Predstavljanje hrvatskih visokih učilišta na međunarodnim sajmovima visokog obrazovanja, s ciljem promocije Hrvatske kao obrazovne destinacije organizirali su Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za mobilnost i programe EU-a u sklopu inicijative Study in Croatia.
 

Dvanaest hrvatskih visokih učilišta u okviru ove inicijative predstavit će svoje studijske programe na najvećem i najpoznatijem europskom sajmu visokog obrazovanja EAIE koji se ove godine održava u Rotterdamu od 26. do 29. rujna. – piše portal Unversitas.


Europski sajam visokog obrazovanja privukao je preko 6400 sudionika iz više od 95 zemalja tijekom prošlogodišnjeg izdanja u Barceloni, a ove godine tamo će se predstaviti i 12 hrvatskih visokih učilišta.


 

Visoka učilišta koja predstavljaju Hrvatsku

 

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu

Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Rijeci

Sveučilište u Splitu

Sveučilište u Zagrebu

Veleučilište PAR

Visoko učilište Algebra
 

Ovakva međunarodna događanja odlična su platforma za podizanje vidljivosti Hrvatske kao obrazovne destinacije, umrežavanje sa stranim visokim učilištima, sklapanje novih partnerstava, upoznavanje specijaliziranih agencija za privlačenje stranih studenata te jačanje prisutnosti u području internacionalizacije visokog obrazovanja.

FOTO: SCREENSHOT/AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU