LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
GOVOR MRŽNJE

HDZ-ov Stevo Culej o studijskom putovanju u Beograd: „Nadam se da ih pokolju kao svinje“ 

Bivši saborski zastupnici odlučili su širiti govor mržnje na društvenim mrežama, a na meti su se našli ni manje ni više nego – studenti..

Bivši saborski zastupnici odlučili su širiti govor mržnje na društvenim mrežama, a na meti su se našli ni manje ni više nego – studenti..

Iako je Studentski zbor PFZG-a objasnio edukativnu svrhu studentskog putovanja u Beograd, bivši saborski zastupnici Željko Glasnović (od nedavno član HSP-a) i Stevo Culej  (HDZ) zasuli su rukave i primili se širenja mržnje po društvenim mrežama. 
 


VEZANO: Studentski zbor PFZG-a: Putovanje u Beograd neće se otkazati!



FOTO: FB/Screenshot
 

Nadam se da ih pokolju kao svinje


No, Stevo Culej koji je ispod Glasnovićeve objave na Facebooku ostavio komentar: „Nadam se da ih pokolju kao svinje“, nije bio toliko rječit kada je dobio poziv novinara portala Index. Culej se prema navodima Indexa pravio da je telefonska sekretarica, a onda ih je kasnije nazvao i dao bizarnu izjavu.
 

„Ovo je udbaško-masonsko-soroševska podvala mom djelu. Ja sam jedan od najvećih mirotvoraca koji su hodali saborom“, rekao je Indexu.


Culej nije bio jedini koji je ostavio komentar pun mržnje ispod Glasnovićeve objave, izdvojili smo još nekoliko komentara koji su se isticali negativnošću usmjernoj prema studentima koji samo žele ići na studijsko putovanje u edukativne svrhe.
 

„Barem znamo da se neće mnoziti više ti nakaradni svi su gaj so its ok."

„Kakva ljigava grupa. Imamo mi dovoljno onih "Za Dom Spremnih". Ove istjerati iz Hrvatske! Zna li netko njihova imena da ih javno sramotimo. Drugačije ne ide!"

„Ukoliko nije taktičko ili strateško izviđanje neprijateljskih položaja i bitnih objekata u gradu, nejasno mi je što bi neki Hrvat imao raditi u Beogradu, ne kužim.


Studentski zbor Pravnog fakulteta u Zagrebu ranije se javno očitovao o govoru mržnje kojeg pojedinci potenciraju. Studijsko putovanje održava se po planu, a produljen je i rok za prijavu. 
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT, STUDENTSKI.HR VIA CANVA