LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj

FOI raspisao natječaj za obrazovanje budućih nastavnika iz raznih područja

U tijeku su prijave na natječaj za studijski program namijenjen obrazovanju nastavnika iz onih područja za koja se na fakultetima nije nudio program nastavničkog usmjerenja.

U tijeku su prijave na natječaj za studijski program namijenjen obrazovanju nastavnika iz onih područja za koja se na fakultetima nije nudio program nastavničkog usmjerenja.

Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu raspisao je natječaj za upis u program Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje nastavnika koji je otvoren do 30. rujna 2020. godine.

Program je namijenjen osobama koje žele raditi kao predmetni nastavnici u osnovnoj ili srednjoj školi, a uvjet je da imaju završen diplomski sveučilišni studij ili diplomski specijalistički stručni studij, odnosno preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij na kojem su stekle najmanje 180 ECTS bodova.

Na ovaj se natječaj ne mogu prijaviti one osobe koje su pohađale fakultete koji već izvode studijske programe u sklopu kojih se obrazuju nastavnici kao što je to slučaj na PMF-u za nastavnike fizike, matematike ili na Filozofskom fakultetu za nastavnike jezika i slično. S druge strane, dobrodošli su oni za čiju struku na njihovu fakultetu ne postoji studijski program nastavničkog usmjerenja kao što su ekonomija, pravo, arhitektura, građevina itd.

Kako navode s FOI-ja, s Akademijom likovnih umjetnosti u Zagrebu potpisan je sporazum o zajedničkom izvođenju programa, pa se polaznici sa završenim studijem na toj Akademiji mogu upisati u ovaj program na Fakultetu organizacije i informatike.

Potrebnu dokumentaciju i više informacija možete pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH