LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mjere opreza

FOI produljio vrijeme izvođenja nastave u potpunosti na daljinu

Dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep produljila je odluku o izvođenju nastave prema modelu C do pred kraj studenog.

Dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep produljila je odluku o izvođenju nastave prema modelu C do pred kraj studenog.

Iako je prvotni plan bio da nastava nakon Svih svetih bude na daljinu do 15. studenog, Fakultet organizacije i informatike objavio je novu odluku prema kojoj će primjenjivati model C sve do kraja studenog, odnosno do 29. studenog.
Vezano: Divjak na primjeru FOI-ja objasnila kako se trebaju održavati online kolokviji
Odluka se odnosi na sveučilišne preddiplomske i diplomske studije i stručni preddiplomski studij u Varaždinu i studijskim centrima u razdoblju od 16. studenog do 29. studenog 2020. Za vrijeme provođenja nastave na daljinu, kako stoji u Odluci, kolokviji, ispiti ili usmeni dio ispita pred povjerenstvom će se održavati kontaktno na Fakultetu ili na daljinu u skladu s odlukom nositelja predmeta i važećim protuepidemijskim mjerama.

FOI ne želi riskirati, pa će za visokorizične skupine nastavnika i studenata ispiti, kolokviji te usmeni dio ispita pred povjerenstvom biti održavani isključivo na daljinu. Odluku, koju je potpisala dekanica prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep, moguće je pronaći na poveznici.
FOTO: WIKIPEDIA