LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet organizacije i informatike

FOI otvara svoja vrata za učenike srednjih škola i širu javnost

Cilj događaja je omogućiti maturantima uvid u studijske programe koje nudi FOI, kao i pružiti informacije o uvjetima upisa, stručnoj praksi, studentskoj razmjeni i ostalim specifičnostima fakulteta.

Cilj događaja je omogućiti maturantima uvid u studijske programe koje nudi FOI, kao i pružiti informacije o uvjetima upisa, stručnoj praksi, studentskoj razmjeni i ostalim specifičnostima fakulteta.

Fakultet organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu, u sklopu ovogodišnje nacionalne manifestacije Festival znanosti, otvara svoja vrata za sve zainteresirane učenike završnih razreda srednjih škola i širu javnost. Dan otvorenih vrata FOI-a će se održati u četvrtak, 25. travnja 2024. godine, od 12:00 do 14:00 sati na adresi Pavlinska 2, u Varaždinu.

Cilj ovog događaja je omogućiti maturantima uvid u studijske programe koje nudi FOI, kao i pružiti informacije o uvjetima upisa, stručnoj praksi, studentskoj razmjeni i ostalim specifičnostima fakulteta. Osim toga, budući studenti imat će priliku saznati više o izvannastavnim aktivnostima koje mogu obavljati tijekom studija, proširiti svoje vidike, razviti kreativnost te steći iskustva korisna za buduće zaposlenje ili pokretanje vlastitog poduzetničkog pothvata.

Posjetitelji će moći vidjeti kako izgleda jedan uobičajeni dan FOI studenta. Program Dana otvorenih vrata započet će sastankom ispred zgrade, a nastavit će se uvodnom prezentacijom s početkom u12.00 sati, na kojoj će se predstaviti studijski programi koji se mogu upisati u Varaždinu, Zagrebu ili Sisku te informacijama o prednostima studiranja na FOI-ju. Nakon toga, u 12.30 sati, slijedi panel sa studentima na temu Zašto je FOI moj odabir?, gdje će posjetitelji imati priliku čuti iskustva studenata i saznati više o njihovim razlozima za odabir FOI-ja. U 13 sati uslijedit će obilazak glavne zgrade, tzv. FOI 1 zgrade, uz gadget show stanice, Knjižnicu FOI i Student HUB, dok će zainteresiranim posjetiteljima pružiti i opcija obilaska Vile Oršić, tzv. FOI 3 zgrade.

FOI poziva sve zainteresirane da im se pridruže na Danu otvorenih vrata i da zajedno istraže sve što ovaj fakultet nudi za budućnost njihovog obrazovanja i karijere. Za dodatne informacije i najavu grupnih dolazaka potrebno je kontaktirati FOI putem e-maila dov@foi.hr ili telefonom na broj 042/390-881. Prijave za događaj otvorene su na sljedećoj poveznici.

 
FOTO: FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE SVEUČILIŠTA U ZAGREBU