LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Finalisti SUPEUS Case Studyja nagrađeni su brojnim zabavnim nagradama

Proglašeni su najbolji sudionici SUPEUS Case Studyja, a dolaze iz gradova diljem Hrvatske. Neke od nagrada koje su dobili jesu earbuds slušalice, paket piva i ulaznice za razni zanimljiv sadržaj.

Proglašeni su najbolji sudionici SUPEUS Case Studyja, a dolaze iz gradova diljem Hrvatske. Neke od nagrada koje su dobili jesu earbuds slušalice, paket piva i ulaznice za razni zanimljiv sadržaj.

10. natjecanje SUPEUS Case Study održalo se od 18. do 23. prosinca 2020. godine. Natjecanje je obuhvatilo područja strojarstva, arhitekture, građevinarstva i elektrotehnike. Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanja (SUPEUS), koja ga je organizirala, nedavno je proglasila pobjednike iz svih triju područja. Ovogodišnji finalisti dolaze sa zagrebačkog Arhitektonskog fakulteta, FSB-a i FER-a, splitskog FESB-a i FGAG-a, osječkog ETFOS-a te sa Sveučilišta Sjever.

U području strojarstva najbolje su bile ekipe MAMBO no. 7 (Bugarin, Omazić, Bralić), Lungomare  (Rajevskij, Višnjić, Grizelj) i DKP  (Rašić, Salopek, Džigurski). U kategoriji arhitekture/građevinarstva našle su se ekipe pod nazivom Cure (Čuljat, Brezovec), LPK United (Bigor, Jantolek, Belavić), ggtšs (Čečura, Križanović, Čubra). U kategoriji elektrotehnike izdvojile su se ekipe Lungomare (Rajevskij, Višnjić, Grizelj), Super ili obični? (Kobeščak, Jurić, Bandur) i LEG3 (Antunović, Pleskalt, Pišonić). U odnosu na prošlu godinu novitet je bio mogućnost prijave studenata i studentica diljem Hrvatske. Tako su mnogi i prihvatili priliku te su se natjecanju priključili studenti iz Splita, Osijeka i Varaždina, a neki su od njih postali pobjednici.

Osim priznanja i bogatog iskustva koje su studenti stekli SUPEUS je finalistima omogućio i zanimljive nagrade. Neke od nagrade jesu earbuds slušalice, ulaznice za escape room, kuponi za dostavu hrane, paket piva, ulaznice za Muzej iluzija i Muzej čokolade. Vjerujemo da su nagrade razveselile talentirane studente, no sigurno ne kao samo iskustvo i odlikovanje struke.
FOTO: UNSPLASH