LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt vrijedan skoro 4 milijuna kuna

Filozofski fakultet razvija studij Andragogije, u projekt uključeno nekoliko sveučilišta

Riječ je o projektu Andragogija, Filozofija i Kulturologija – usklađivanje s HKO-om (KAFKa) čiji je nositelj Filozofski fakultet u Rijeci.

Riječ je o projektu Andragogija, Filozofija i Kulturologija – usklađivanje s HKO-om (KAFKa) čiji je nositelj Filozofski fakultet u Rijeci.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci provodi projekt Andragogija, Filozofija i Kulturologija – usklađivanje s HKO-om (KAFKa) koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda s gotovo 4 milijuna kuna.

U sklopu projekta osmislit će se i razviti studijski program Andragogije te razviti standardi zanimanja i kvalifikacije za kroatiste, filozofe i kulturologe, ali i unaprijediti postojeći studijski programi iz spomenutih područja.

Cilj je i unaprijediti sustav osiguravanja kvalitete visokog obrazovanja na Filozofskom fakultetu i partnerskim ustanovama te osnovati i opremiti nekoliko novih laboratorija na FFRI-ju i vježbaonice u partnerskoj ustanovi za obrazovanje odraslih, stoji u opisu projekta.

Projekt vodi izv. prof. dr. Dubravka Božić Bogović, no osim riječkog sveučilišta i njegovih sastavnica, u projekt će biti uključene sastavnice zagrebačkog i zadarskog sveučilišta, pulsko i osječko sveučilište, Institut za filozofiju, Prva riječka hrvatska gimnazija, Savez udruga molekula, OŠ Nikola Tesla, Narodno učilište, ISVURI Odjel za fiziku, Hrvatsko društvo za primijenjenu lingvistiku i drugi.

Detaljnije je moguće pronaći na web-stranici projekta.
FOTO: PIXABAY