LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski za 21. stoljeće u kontekstu EU projekata

FFZG uskoro predstavlja svoje programe i znanstvene projekte za 21. stoljeće

Na događanju će se predstaviti studijski programi, održat će se sajam projekata te će se predstaviti i znanstveni projekti.

Na događanju će se predstaviti studijski programi, održat će se sajam projekata te će se predstaviti i znanstveni projekti.

U ponedjeljak, 29. studenoga 2021, na Filozofskom fakultetu održat će se manifestacija pod nazivom Filozofski za 21. stoljeće u kontekstu EU projekata. Na manifestaciji će se predstaviti aktualni međunarodni projekti Filozofskog fakulteta. Cilj događanja je predstaviti doprinos međunarodnih projekata pozitivnim promjenama u znanstveno-nastavnom radu na Filozofskom fakultetu.

Događanje se organizira u okviru Dana otvorenih vrata EU projekata, koje provodi Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske uz podršku Europske komisije.

Događanje je podijeljeno na tri dijela:
  • Studijski programi za 21. stoljeće obuhvaća predstavljanje projekata usmjerenih na razvoj novih i unapređenje postojećih studijskih programa, koji su financirani iz ESF-a i programa Erasmus+
  • Sajam projekata obuhvaća predstavljanje projekata koji su financirani iz ESF-a i ERDF-a te različitih programa (CEF, CSRP, DAAD i dr.) te pozitivna iskustva voditelja i njihovih suradnika
  • Znanost za 21. stoljeće obuhvaća predstavljanje znanstvenih projekata financiranih iz EU-fondova (ESF, ERDF) te projekte usmjerene na razvoj znanstvene infrastrukture financirane iz programa Horizon2020.
Predstavljanja projekata bit će hibridnoga tipa te će se moći pratiti u Vijećnici Filozofskog fakulteta i u prijenosu uživo preko YouTubea

Program događanja, kao i više informacija o događanju, dostupan je na poveznici. Program je besplatan te nije potrebna prethodna prijava za sudjelovanje. 
FOTO: UNSPLASH