LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski fakultet u Zagrebu

Festival jezika za sve jezičare i one koji to žele biti

Obilježite Europski dan jezika učenjem novog jezika.

Obilježite Europski dan jezika učenjem novog jezika.

Ako želite naučiti osnove švedskog i mađarskog ili koje su sličnosti i razlike između hrvatskog i rumunjskog, saznati što je audiodeskripcija ili konferencijsko prevođenje, Festival jezika je za vas.


Što, gdje i kada?

 

Približava se Europski dan jezika, koji Filozofski fakultet u Zagrebu obilježava održavanjem Festivala jezika. Sve sudionike čeka više od 60 različitih radionica, predavanja, kvizova i tečajeva koji su namijenjeni svim učenicima i studentima jezika, jezičarima, prevoditeljima, ali i svima koji su zainteresirani za događaj.

Francuski izvan okvira, Mađarski u malom prstu, Nemojmo lomiti jezik, Uvod u talijanski jezik kroz glazbu i kviz, Radionica turskog jezika, 101 problem prevođenja i prevoditelja, Rodno uključiv jezik – primjeri iz prakse, Kviz znanja antike – Nunc est Quizendum samo su neki od naziva aktivnosti koje čekaju posjetitelje Festivala.

Ako želite sudjelovati u obilježavanju Europskog dana jezika, pridružite se Festivalu jezika u subotu, 23. rujna od 10 do 17 sati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Popis predavanja možete pogledati na poveznici.

Satnica festivala također je dostupna na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA