LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukativna konferencija

Europska godina vještina utječe na budućnost tržišta rada u Republici Hrvatskoj

Hrvatska akademska zajednica UNIZG-a, odlučila je zaključiti godinu projektom 'Skillful- Europska godina vještina i budućnost tržišta rada'.

Hrvatska akademska zajednica UNIZG-a, odlučila je zaključiti godinu projektom 'Skillful- Europska godina vještina i budućnost tržišta rada'.

Kako je 2023. godina proglašena Europskom godinom vještina u kojoj se poticalo na konkurentnost, sudjelovanja i talente, Hrvatska akademska zajednica Sveučilišta u Zagrebu htjela je zaključiti ovu godinu organizacijom projekta pod nazivom: 'Skillful- Europska godina vještina i budućnost tržišta rada'.
 


VEZANO: Dekan FER-a: „Budite građani Europe, otvoreni za suradnju i učenje”


 

 

,,Nizom panela i predavanja na zanimljiv način dotaknut ćemo se tema poput razvitka vještina kod mladih, predviđanja budućnosti tržišta rada, poticanja na proaktivnost, poduzetništvo te veću uključenost mladih u nacionalnim i europskim političkim pitanjima", poručili su iz HAZ UNIZG-a.
 

 
FOTO: Program/ HAZ UNIZG
 

Ivan Vidiš, Andrea Čović Vidović, Vesna Šerepac, Berislav Žužić, Frane Šesnić i Jerko Šarić samo su neki od predavača koji će predavati na konferenciji.koja će se održati sutra,  12. prosinca u dvorani A1 na adresi Radoslava Cimermana 88, SEECEL.

Prijave za sudjelovanje su besplatne i vrše se isključivo putem obrasca.

FOTO: HAZ UNIZG, PR