LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedinstvena prilika

Europska agencija za sigurnost hrane poziva na plaćeni program pripravništva

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) nudi mladim profesionalcima iz cijelog svijeta priliku za plaćeno pripravništvo u internacionalnom okruženju u Italiji.

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) nudi mladim profesionalcima iz cijelog svijeta priliku za plaćeno pripravništvo u internacionalnom okruženju u Italiji.

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) pruža jedinstvenu priliku mladim profesionalcima širom svijeta da započnu svoju karijeru u internacionalnoj i multikulturalnoj okolini. Svake godine EFSA odabire stotinjak kandidata, koji dobivaju priliku surađivati sa stručnjacima iz različitih dijelova svijeta na projektima vezanima uz znanost, sigurnost hrane i održivost. Pripravništvo traje do 12 mjeseci te je plaćeno.

EFSA, smještena u Parmi na sjeveru Italije, referentno je tijelo Europske unije za znanstvenu procjenu rizika u području sigurnosti hrane i hrane za životinje. U suradnji s nacionalnim institucijama i dionicima, EFSA pruža neovisne znanstvene savjete i osigurava transparentnu komunikaciju o rizicima u vezi s hranom.

Pripravništvo u EFSA-i otvoreno je za kandidate koji su nedavno diplomirali te posjeduju znanje i iskustvo u područjima relevantnima za djelovanje EFSA-e, poput sigurnosti hrane, poslovne administracije, prava, komunikacija, informacijskih tehnologija itd. Pripravnici će imati priliku raditi s mentorskim timom stručnjaka iz EFSA-e te razvijati svoje vještine i kompetencije u internacionalnom okruženju.

Prijava na natječaj obavlja se preko elektronskog obrasca, a rok za prijavu je 29. travnja 2024. Kandidati trebaju ispuniti određene kriterije prihvatljivosti i kompetencija te imati dobro znanje engleskog jezika. Nakon odabira, pripravnici će dobiti mjesečnu potporu od 1463 eura tijekom trajanja pripravništva.

Pripravništvo u EFSA-i pruža mladim profesionalcima jedinstvenu priliku za razvoj karijere u internacionalnom okruženju posvećenom sigurnosti hrane i održivosti. Za više informacija o prijavi i programu pripravništva, posjetite stranicu EFSA-e.

 
FOTO: PEXELS