LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
RADIONICA AGENCIJE ZA MOBILNOST I PROGRAME EUROPSKE UNIJE

„EUROPASS CV i Jezična putovnica"

Uskoro počinje radionica Europassa i jezične putovnice koja bi mnogima mogla omogućiti bolju mobilnost po cijeloj Europi

Uskoro počinje radionica Europassa i jezične putovnice koja bi mnogima mogla omogućiti bolju mobilnost po cijeloj Europi

Svi zainteresirani studenti mogu se do 14. prosinca 2013. prijaviti na radionicu EUROPASS CV i Jezična putovnica" koja će se 16. prosinca 2013.  održati u dvorani Rijeka. Riječ je o natječaju koji će u siječnju iduće godine dati rezultate za financijsku potporu studijskog boravka. Studenti će tom prilikomn naučiti kako sastaviti kvalitetan EUROPASS CV i jezičnu putovnicu, dokumente koji su potrebni za sve programe mobilnosti i studijskog boravka. Bit će to već treća u nizu takvih radionica koja je do sada pokazala dobre rezultate što se tiče ostvarenja financijske potpore.

Inače, Europass je portfelj koji se sastoji od 5 dokumenata namijenjenih studentima koji na najbolji način žele prikazati svoja znanja i vještine radi ostvarenja mobilnosti i financijske potpore. Čitava je inicijativa pokrenuta kako bi se olakšalo kretanje građana po cijeloj Europi.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u radionici mogu se do 14. prosinca 2013. godine prijaviti na e-mail adresu: dvnucec@hrstud.hr.

FOTO: KRISTINA KAJINIĆ/STUDENTSKI.HR